Foto: Mahalo Poke.

Så er der poke bowls: Nu åbner hawaiiansk restaurant i Aarhus

Fredag den 16. februar åbner en ny restaurant med poke bowls i Mejlgade. Åbningen fejres med halv pris og gratis sodavand.

Er du vild med hawaiinsk mad – særligt de såkaldte poke bowls? Så glæd dig til fredag den 16. februar klokken 15, hvor restaurant Mahalo Poke slår dørene op i Mejlgade 57. På åbningsdagen kan du få din poke bowl til halv pris samt en gratis sodavand.

“Vi glæder os til at se, om Aarhus er lige så klar på den her trend, som man har været i for eksempel København og New York. Selv er vi naturligvis fuldstændigt forelskede i retten,” har medejer af Mahalo Poke, Martin Kaas Kristensen tidligere fortalt til Smag Aarhus.

Hawaii møder Norden
Poke bowls består traditionelt af dampede ris, marineret rå fisk og forskellige grøntsager samt sprøde toppings og saucer. Men Mahalo Poke i Aarhus er ikke bange for at lege med konceptet:

“Det hawaiianske udgangspunkt er super vigtigt for smagen og udtrykket, men vi har også plads til at lege med konceptet, hvis vi vil. For eksempel ved at inkludere nogle mere nordiske elementer eller ved at lave mere sæsonbetonede bowls. Det skal være lækkert og hyggeligt!” siger Martin Kaas Kristensen i en pressemeddelelse.

På menukortet vil der være seks forskellige poke bowls samt muligheden for at sammensætte din egen poke bowl.

Solskin hele året rundt
I pressemeddelelsen lyder det, at Mahalo Poke vil stå for frisk fisk, umami, smagen af solskin og good vibes.

“Vi håber, at butikken kan udtrykke nogle af de samme ting, som vi synes er repræsenteret i maden: Det er død-lækkert, der er kræset for detaljerne, og det er også helt nede på jorden og rart”, siger medejer Troels Rasmussen i pressemeddelelsen.

En poke bowl fra Mahalo Poke vil koste omkring 70 til 100 kroner. Fredag den 16. februar er der åbent fra 15 til 20, mens åbningstiderne lørdag og søndag er klokken 11 til 20.

Du kan holde øje med nyheder fra Mahalo Poke på stedets Facebookside.