Foto: Pixabay.

Poke bowls: Mejlgade i Aarhus får ny restaurant med traditionel hawaiiansk mad

Fra midt februar kan du på Mejlgade besøge Mahalo Poke, der vil servere hawaiianske poke bowls.

Her er et ord, der er værd at notere sig: Poke. En traditionel ret fra Hawaii, som består af en bowle med dampede ris, rå fisk i en marinade og toppings som eksempelvis sprøde grøntsager og wasabikugler.

Midt i februar åbner Mahalo Poke på Mejlgade 57, og her kan du glæde dig til at sætte tænderne i netop denne fristelse fra Hawaii.

“Vi glæder os til at se, om Aarhus er lige så klar på den her trend, som man har været i for eksempel København og New York. Selv er vi naturligvis fuldstændigt forelskede i retten,” fortæller medstifter af Mahalo Poke Martin Kristensen.

Hjemmelavede hawaiianske dressinger
Selvom ris, rå fisk og grøntsager også er hovedingredienserne i sushi, er poke-retten slet ikke tæt på at minde om den japanske spise.

“De hawaiianske dressinger og marinader sørger for, at poke skiller sig ud fra sushi. Her er virkelig power på smagen,” forklarer Martin Kristensen.

En omgang poke fra Mejlgade vil koste omkring 70 til 100 kroner, og Martin Kristensen regner med, at Mahalo Poke vil have åbent både til frokost og til aften.

Du kan holde øje med nyheder fra Mahalo Poke på stedets Facebookside her.