Foto: Mig & Ølsnedkeren

Ølbar bag hotdogskole i Aarhus

POP UP Du kan lære at lave en hotdog fra bunden, når Mig & Ølsnedkeren inviterer på hotdogskole med en god øl til.

Er du vild med hotdogs og klar til en tur på skolebænken? Så skal du kigge fordi ølbaren Mig & Ølsnedkeren i Mejlgade til hotdogskole søndag den 20. marts, hvor du kan lære at lave ristede hotdogs fra bunden. Hotdogskolen arrangeres sammen med den aarhusianske madskole Birks Køkken, der er startet af Benjamin Birk, som tidligere har undervist på Claus Meyers Madskole på Nørrebro.

”På dagen hakker og krydrer vi vores egen fars, tilsætter øl fra Ølsnedkeren og stopper derefter vores egne pølser. Vi laver al garnituren til, bager de lækreste luftige pølsebrød og nyder hele herligheden med øl til,” siger ejer Nick Theilgaard Olesen fra Mig & Ølsnedkeren.

Læs også: Mig & Ølsnedkeren åbner i Mejlgade

Hyggelig og lærerig dag
I løbet af dagen kører der to hold med 16 personer kl. 10.30 og kl. 14.30. Forventninger er store til det usædvanlige initiativ.

”Vi ønsker at engagere os i lokale foretagender, og det er et brandgodt initiativ fra Birks Køkken at åbne en madskole med høj kvalitet i Aarhus. Vi forventer, at det bliver en hyggelig og lærerig dag med gode råvarer og den gode smag i højsædet,” siger Nick Theilgaard Olesen.

Prisen for at komme på skolebænken er 395 kroner, hvilket inkluderer en øl frisk fra hanen. Køb billet her.

Læs også: 5 fremragende ølbarer i Aarhus
Læs også: 5 hyggelige fredagsøl i Aarhus