Foto: MIB

Madboderne på Smukfest: Gå ikke glip af de bedste madboder

Er du en af de heldige, der er til Smukfest 2023? Så skal du helt sikkert læse med her. Vi har lavet en liste med madboderne på Smukfest. Læs med her for at få et par anbefalinger til de bedste.

Uanset om du er til pizza, en saftig flæskestegssandwich, et stykke velsmurt smørrebrød eller en sprød empanada er der noget for dig til Smukfest 2023.

Selvom du ikke er i Aarhus, er dine yndlingsmadsteder fulgt med til Bøgeskoven, så tag et smut forbi og få mad fra dine lokale yndlingssteder.

Vores bedste anbefalinger til de lokale aarhusianske madboder på smuk:

WH pizza

Har du lyst til pizza, skal du helt sikkert prøve en gourmetpizza fra WH pizza. Normalt kan man finde WH pizzaerne i Tivoli Friheden, men de er rykket med til Smukfest.

Cafe Smagløs

Foto: MIB

Hvis du også elsker et godt stykke smørrebrød, skal du ikke snyde dig selv for et godt et fra Cafe Smagløs.

Udover deres gode smørrebrød kan du også finde både ribbensandwich, en Crispy portobello sandwich og en Brunch sandwich

MIB

Hos MIB serverer de både flæskestegssandwich, bøfsandwich, tarteletter, chili con carne og jyde nachos, vores favorit er dog helt klart deres lækre flæskestegssandwich.

Uanset hvad du vælger, er du sikret god kvalitet, hjemmesylt og hjemmebag, og det er ikke noget, man vil gå glip af.

Lima Empanadas

Dine yndlingsempanadas fra Aarhus Streetfood er også kommet med i Bøgeskoven. Hvis du har lyst til en latinamerikansk lækkerbisken, skal du besøge Lima Empanadas.

De har altid minimum tre varianter, så der burde være noget for enhver smag.

Læs også: 6 gode restauranter på Jægergårdsgade

Spiselauget

Den velkendte Aarhusianske restaurant Spiselauget er også at finde på dette års Smukfest. Det velkendte koncept tages med ud på festivalspladsen, hvor de helt sikkert er et besøg værd!

Den Lille Kro

Madboderne på Smukfest
Foto: Denlillekro.dk

Selvom man befinder sig midt i Bøgeskoven under dette års Smukfest, går man aldrig galt i byen med velkendt dansk mad. Har man lyst til dette, er Den Lille Kro et oplagt valg.

Udover lækkert dansk mad, serveres der også iskolde fadøl hos Den Lille Kro, som under festivalen har navnet Walthers Kro.

Loco Taco

Er man til mexicansk mad, kan man med fordel besøge den mexicanske restaurant Loco Taco. Her kan du få alt hvad hjertet begærer af lækkert mexicansk mad. Alt fra nachos til deres lækre chili con carne.

Læs også: Guide: 5 autentiske værtshuse i Aarhus

Halifax Burgers

Madboderne på Smukfest

Halifax Burgers står igen klar til at servere snaskede burgere på Smukfest. Trods Halifax Burgers er stiftet af to danskere, tager deres burgere udgangspunkt i den amerikanske burger tradition, og leverer altid en fantastisk burger-oplevelse.

Planteslagteren

Planteslagterne tilbyder økologiske, plantebaserede produkter lavet af rigtige grøntsager og bælgfrugter uden kemi eller tilsætningsstoffer.

Ønsker du derfor at spise miljøvenligt, mens du besøger dette års Smukfest, er Planteslagteren oplagt at besøge.

Gastromé

Madboderne på Smukfest
Foto: Restaurant Gastromés Facebook-side

Den fantastiske Michelin-restaurant er også at finde på Smukfest. Men hvis du vil nyde lækkert mad og bobler hos Gastromé skal du skynde dig – der er nemlig et begrænset antal pladser på deres skønne restaurant.

Okkels Is

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at få dette dejlige sted med. Når solen skinner, og du har lyst til en lækker is, er det oplagt at tage et smut forbi Okkels Is.

Vi håber, at I alle får en dejlig festival fyldt med lækkert lokalt mad.

I kan finde mere praktisk information på Smukfest’ egen hjemmeside.

Læs også: Guide: 4 steder med god bland selv slik