Den amerikanske avis The Wall Street Journal roser i en artikel flere Aarhus-restauranter.
I efteråret var det den store amerikanske avis New York Times, der forelskede sig i Aarhus, og i dag er det den endnu større amerikanske avis The Wall Street Journals tur til at lade sig imponere af vores by.
Avisen har netop udgivet en artikel, hvor journalisten Kate Maxwell roser blandt andet de aarhusianske restauranter. Det skriver Lokalavisen Aarhus.
Det er specielt tre restauranter, der skiller sig ud for Kate Maxwell: Michelinrestauranten Substans i Frederiksgade 74, konceptrestauranten Hærværk på Frederiks Allé 105 og Michelinrestauranten Gastromé i Rosensgade 28 – og så bliver madmarkedet Aarhus Street Food også nævnt som værende et besøg værd.
Om besøget hos Gastromé skriver Kate Maxwell ifølge Lokalavisen Aarhus, at maden var eksperimentel, men uden af være for flippet.
Hvis du har abonnement hos The Wall Street Journal, kan du læse hele artiklen her.