Foto: BARe VIN

Vinbar afholder Europæisk vinfestival

Lørdag den 30. oktober slår vinbar dørene op til en stor vinfestival i City Vest. Her vil det være muligt at smage dig igennem en masse vine og spiritus fra Europa for kun 249 kroner.

BARe VIN i City Vest rykker for tiden, når det kommer til at skabe fede arrangementer. På lørdag den 30. oktober kan du så komme til en stor vinfestival, hvor du kan smage vine fra hele Europa. Det vil være muligt at smage alt fra læskende hvidvine fra Alsace til store rødvine fra Barolo.

Læs også: und Butter – Bageri med ambitioner

Ikke nok med, at man kan smage en masse vin, så er det også muligt at smage på dansk øl og spiritus fra Stauning Whisky, Cold Hand Winery, Humleland og Syv Sind Gin. Så der er altså stor mulighed for at blive klogere på vin og andet godt, der bliver produceret i Europa.

Under vinsmagningen vil det også være muligt at trække sig væk og høre livemusik, og det vil sågar være muligt at slå søm i.

Du kan læse mere om vinfestivalen her.

“Som børnefamilie må det nogle gange gerne bare være nemt, og Aarhus byder på virkelig mange lækre take away-muligheder. Jeg ender ofte med en god, italiensk pizza – det kan hele familien være med på.”

Louise Sejr Højmark, Redaktør

Verdenskøkkener

Se alle