Foto: InDialogue

Vil genopfinde pizzaen: De Fyrretyve Røvere udvider med nyt gadekøkken

Gadekøkkenet De Fyrretyve Røvere har åbnet endnu et sted i Aarhus, hvor du kan sætte tænderne i røvernes nyfortolkning af en pizza.

Er du vild med maden hos De Fyrretyve Røvere på Frederiksbjerg?

Så bliver du nok også vild med denne nyhed: Gadekøkkenet har nemlig åbnet et nyt sted på Louisevej 4 i Brabrand – og her er det ikke pitaer, men en nyfortolkning af den klassiske pizza, der er i fokus.

Det skyldes, at kokkebrødrene bag De Fyrretyve Røvere, Anas og Ahmed Amin, har en stor kærlighed til pizza og gerne vil lave deres egen udgave med kant og personlighed.

Læs også: 3 steder med pikant pita i Aarhus

“Vi savner en ny tilgang. Der er generelt en meget fast forståelse af, hvordan en pizza skal være og se ud. Men hvorfor ser man så sjældent fyld som for eksempel mynte og avokado, og behøver en pizza nødvendigvis at være rund? Hos os bryder pizzaen ud af sin vante form,” udtaler Anas Amin i en pressemeddelse.

“Vi er trænet i fransk gastronomi, forelsket i Mellemøstens gadekøkkener, og så beundrer vi den nye nordiske madkultur. Vores pizzaer kommer til at afspejle det hele. Det bliver sanseligt, velkrydret og eksotisk, men samtidig enkelt og friskt. Det er vores store passion.”

Det nye gadekøkken i Brabrand har fået navnet De Fyrretyve Røvere – Pizza og slog dørene op den 1. november.