Foto: Bánh Mì Bandits

Vietnamesisk street food-koncept på Nørregade er snart klar til åbning

Bánh Mì Bandits slår snart dørene op til en ny take away-restaurant på Nørregade. 

Egentlig skulle Bánh Mì Bandits’ nye take away-restaurant være åbnet i september 2019.

Men så blev der opdaget en vandskade i de lokaler på Nørregade, som det vietnamesiske street food-koncept, du måske kender fra Aarhus Street Food, overtog i juni sidste år.

“Nu mangler vi bare klinker i køkkendelen og ekstra strøm i bygningen – og det, forventer vi, er færdigt i starten af maj. Men da det er ude af vores hænder, tør vi ikke satse på en åbning før midt i maj i bedste fald,” fortæller Jonas Schwartz, som er direktør og en af de fire partnere bag Bánh Mì Bandits.

“Vi skal selvfølgelig høre, hvad statsministeren ligger op til på pressemødet den 10. maj, men vi åbner ihvertfald op for take away. Så må den store åbningsfest og siddende gæster vente lidt endnu til det er sundhedsmæssigt forsvarligt.”

Nye retter og drikkevarer

Når det nye sted åbner, holder Bánh Mì Bandits stadig fast i boden på Aarhus Street Food.

“Vi deler os lidt op, så vi selv står for at drifte begge steder. Det betyder meget for os, at vi selv står på gulvet, så vi kan kvalitetssikre den mad, vi langer over disken, og sikre, at der er en god service og kundekontakt,” siger Jonas Schwartz.

Aarhus-kaffebar inviterer: Vær med til en gratis, online kaffesmagning

Menukortet på Nørregade kommer til at bestå af både de velkendte retter fra Aarhus Street Food som Bánh mì, Bandit Xà Lách og Bandit Bowl, men også helt nye tiltag.

Det gælder blandt andet nye sideretter som citrongræs- og chilimarinerede chicken wings samt friterede dumplings med Bandit Sauce, men også større retter som friske nudelsalater med bagt laks, nuoc mam, myntevinaigrette og urter eller lynstegt oksekød.

Gæsterne hos Bánh Mì Bandits Nørregade får også mulighed for at købe drikkevarer – blandt andet vietnamesisk iskaffe, Bánh Mì Bandits egen limonade, klassiske-, special- og lokale øl samt sodavand.

Den præcise dato for åbningen bliver offentliggjort senere.