Foto: jakesapparel.dk

Vecino og Con Maz: Ny vinbar og vinbutik er åbnet på Godsbanen

Nu kan du besøge vinbaren Vecino og vinbutikken Con Maz på Kjeld Tolstrups Gade. Her bestræber holdet bag sig altid på at give en ekstra oplevelse, fortæller direktør.

Aarhusianske vin- og gourmetentusiaster kan med fordel lægge vejen forbi Godsbanen.

Her har vinbaren Vecino og vinbutikken Con Maz nemlig slået dørene op på Kjeld Tolstrups Gade 94-102.

Vecino betyder nabo på spansk, mens Con Maz er en omskrivning af det spanske con mas, som betyder “med mere”.

“Vi bestræber os altid på at give en ekstra oplevelse, om det så er en smagsprøve på en ny vin eller en lækker skinke,” fortæller direktør Rasmus Brøchner i en pressemeddelelse.

Læs også: På Thors Mølle i Marselisborg Skov kan gæsterne trække vejret dybt

Et sted, hvor du skal føle dig velkommen

Hos Con Maz kan du finde alt fra kvalitetsvine og spiritus til kogebøger og håndlavede kokkeknive, mens Vecino fungerer som en traditionel vinbar – dog med det twist, at alle vine i Con Maz kan drikkes i baren for 100 kroner ekstra.

“Vi gør det muligt at dele en Bourgogne Premier Cru sammen med vennerne for 559 kroner. Det er der ikke andre steder, du kan. Det er inkluderende. Vi er et sted, hvor man skal føle sig velkommen, selvom man ikke ved noget om vin. Et sted, hvor man føler sig taget i hånden,” siger Rasmus Brøchner.

Læs også: Cake Fairy: Sandra skaber kunst i sit køkken i Risskov

Det oplagte sted

Godsbanen som adresse er det oplagte sted for Vecino og Con Maz, mener han:

“Vi vil gerne bringe de hæderkronede vine ind i nye sammenhænge. Vi har en masse vin og viden med os, men vi vil gerne få det lidt ned på jorden. Derfor kan vi godt lide miljøet på Godsbanen. Det er et sted, der er meget inkluderende, hvor alle former for kreative kræfter mødes. Der er plads til alle, og det skal der også være i vores vinbar.”

Con Maz har åbent alle hverdage fra 10.00 til 18.00 og lørdag fra 10.00 til 16.00. Vecino har åbent mandag til torsdag fra 12.00 til 23.00 samt fredag og lørdag fra 12.00 til 01.00.

Girls night out

Se alle