CSG Mens - https://www.cheapsnowgear.com/collections/mens-base-layer

Vand er ikke bare godt for kroppen, det kan være godt for din virksomhed

Vi har fået tudet ørerne fulde af det: Vi skal huske at drikke vand.  De seneste år er danskerne i høj grad blevet bevidste om, alle de fantastiske egenskaber vand har: Det hjælper på huden, fordøjelsen, vægten og så videre. Derfor finder du i de flestes taske da også en vandflaske, så man altid har adgang til vidundermidlet, når man er på farten.

Ulemperne ved plastik kan være din fordel

Samtidig med at vi er blevet storforbruger af vand og dertilhørende vandflasker, er vi også blevet opmærksomme på plastiks skadelige virkninger på miljøet. Her vi igennem længere tid set flere eksempler på, hvordan naturen skades, og især havdyr påvirkes negativt af vores overforbrug af plastic. Derfor er mange danskere heldigvis begyndt at genbruge deres plastikprodukter – vi bruger indkøbsposer igen og igen og det samme gør sig gældende for vores vandflasker. Det bevirker, at mængden af plastskrald der ender i havene reduceres. Det er meget glædeligt, og det betyder samtidig, at flaskerne har en længere levetid. De er derfor en helt oplagt reklamesøjle, da plastikflasken findes frem vidt forskellige steder og dermed kan bringe det budskab man ønsker markedsført vidt omkring.

Brug plastikflasker som reklame for din virksomhed

Ved at påføre vandflasker labels med reklame, kan små som store virksomheder opnå en billig reklame, som vil glæde modtageren. På messer er det for eksempel oplagt at dele sådanne flasker ud fra sin stand, og de fleste messedeltagere vil helt sikkert sætte pris på, at det ikke kun er kuglepenne og kasketter, som tilbydes ved de enkelte stande. Det virker desuden professionelt at servere til møder med kunder og signalerer, at man er en virksomhed med overskud.

Det eneste man skal tage stilling til, hvis man ønsker sin helt egen firmavand, er reklamens tekst, flaskestørrelse og labels.