Foto: Cross Café

Vælg-selv-brunch for 50 kroner hos Cross Café hele januar

Hos Cross Café kører de med 50% rabat på deres vælg-selv-morgenmad hele januar. Det betyder, at du kan få en lækker brunch for bare 50 kroner.

Cross Café vil gerne skyde året godt i gang for caféens dejlige gæster, og derfor starter de stærkt ud med 50% rabat på brunch hele januar fra mandag til fredag.

Morgenmadskonceptet fungerer ved, at du helt selv kan sammensætte din favoritplatte og vælge, om du vil have tre, fire eller fem retter. Og vi kan lige så godt sige det med det samme. Det bliver ikke nemt at vælge.

Alt hvad hjertet begærer

Udvalget byder på skyr med granola og bærcoulis, lun havregrød med æblekompot, skyr og knas eller paté med svampe og bacon.

Ingen brunch er fuldendt uden æg. Derfor kan du selvfølgelig også få røræg med brunchpølser og bacon eller røræg med svampe og purløg.

Derudover kan du få avocado på ristet rugbrød med urteaioli og grønt og tilkøbe et spejlæg til toppen. Du kan også nyde rugbrødet med en lækker brie og Arla Unika Gammelknas.

Den franske ret Tarte Flambeé skal du selvfølgelig ikke snydes for. Den serveres med bacon, løg, creme fraiche og parmasan til.

Vi slutter af med lidt sødt til tanden i form af pandekager med ahornsirup eller nutella.

Læs også: Ny café åbner i dag: Coffee & The Bean vil servere en god kop kaffe

Konkurrence på højkant

Cross Café har besluttet sig for at være gavmild, og derfor er det ikke helt slut med de gode nyheder.

Sideløbende med tilbuddet har caféen også igangsat en konkurrence, der allerede er i gang og forløber indtil søndag den 8. januar.

Her kan du vinde brunch for 4 med kaffe inkluderet. Derudover følger der også en flaske cava med, som du kan nyde, hvis du ikke fik nok bobler nytårsaften. SKÅL!