Foto: Bruuns Galleri.

Den ultimative guide: Her skal du spise i Bruuns Galleri

ANNONCE: Bruuns Galleri byder på et væld af muligheder, når sulten eller tørsten melder sig – du finder alt fra vietnamesiske lækkerier til hyggelige caféer. Her får du et overblik over, hvor du kan spise og drikke i Bruuns Galleri.

Eksotiske verdenssmage
Skal smagsløgene forkæles med eksotiske smage? Så kig forbi forbi Cu Cu, der lokker med traditionelle vietnamesiske retter som Phở, Bún Chả Hà Nội og Gỏi cuốn. Sidstnævnte består af friske forårsruller med sprøde grøntsager, krydderurter og grillet kød. Prøv dem med restaurantens Wrap’n’roll-koncept, hvor I selv vælger fyldet og laver rullerne ved bordet. Cu Cu har åbent alle dage fra 10-21.

Har du brug for et større udvalg fra flere forskellige asiatiske køkkener, er Det Grønne Køkken vejen at gå. I buffeten fra Det Grønne Køkken kan du vælge mellem hele 32 forskellige retter med blandt andet thailandske specialiteter som pad thai, panang, indbagte rejer og meget mere. Nyd din mad i spiseområdet lige uden for spisestedet.

Frisk sushi og sprød falafel
Er du mere i humør til en god omgang sushi, finder du netop dét hos Sushi Mania, hvor du bliver mødt af fristende makiruller, nigiri, California rolls, spicy tuna, lynstegt laks, tigerrejer, edamamebønner og meget mere til rørende priser. Sushi Manias japanske kokke garanterer den høje kvalitet og smilende betjening.

Bruuns Galleri byder dog ikke kun på asiatisk mad. Marmaris lokker med tyrkiske fristelser og en skøn duft af lækker pizza, kebab, kylling og pita, som du kan få med en sprød falafel. Her er priserne mere end rimelige, betjeningen er venlig, og er du på farten, kan du også tage din mad med og nyde den i hjemmelige rammer.

Sunde juice og overdådig buffet
Prøv også den 100% økologiske Emmerys, der frister med lune rugbrød, lette sandwich, salater, skyr med müsli, svampede kager, friskbrygget kaffe og te og meget mere. Er du mere i humør til en frisk juice, der giver energi, så smut forbi Joe & The Juice. Udover et væld af forskellige juice, finder du læskende milkshakes, energiske ingefærshots, kaffe og sprøde sandwich.

Er det en større sult, der melder sig, står Sunset Boulevard klar med alt fra lækre burgere, fyldige sandwich, krydrede pommes frites til lette salater og søde desserter. Selvom maden er hurtigt klar på Sunset Boulevard, bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten, og her går friskhed og effektivitet op i en højere enhed.

Om det er brunch, frokost eller aftensmad, du er på udkig efter, kan maden også indtages på den hyggelige Dalle Valle. Her kan du udforske den populære buffet, der rummer alt fra morgenklassikere som pandekager og røræg med bacon til varme retter med oksemørbrad, laks, kylling og pastaretter og meget mere. Dalle Valle byder også på a la carte-menuer og retter til de mindste.

Cafélækkerier
Har I fortjent en pause efter en lang dag med shopping? Eller mangler I bare et hyggeligt sted til en kaffedate eller en omgang frokost? Så prøv Café Karma, der byder på solid cafémad til billige penge. Her kan du slænge dig i loungestole og nyde italienske kaffespecialiteter, kager, øl og cocktails. Café Karma kan også stå for aftensmaden med åbningstider fra 10-22 mandag-lørdag og 10-21 søndag.

Er du mere til kaffenørderi, er det Caffé Pascucci, du skal lægge vejen forbi. Her finder du alt fra traditionelle kaffevarianter som en stærk espresso eller en latte til mere usædvanlige indslag som Barley Espresso brygget på byg eller en spicy Ginseng Coffee med den sunde ginseng-rod. Skal den lille sult stilles, byder caféen også på kager og brød og den italienske dessertklassiker tiramisu.

Skal du have en kaffe med på farten om morgenen, kan du suse forbi Cirkel Café ved Kvicklys BrødCooperativ fra klokken 7 hver dag, og fra 7-10 får du desuden din americano eller cortado til en særlig rabatpris. Har du bare brug for en hyggelig timeout i afslappede omgivelser, byder Espresso House indenfor med kaffe i verdensklasse og et bredt udvalg af morgenmad, frokost og brød fra eget bageri.

Til den søde tand
En is er aldrig en dum idé, og hos Dolce Vita får du frisklavet, italiensk is i bedste gelateria-stil efter italienske traditioner og originale opskrifter. Isen hos Dolce Vita er altid hjemmelavet og smagt til, så smag og konsistens rammer det høje, italienske niveau. Isbaren tilbyder også hjemmeristet kaffe af 100% arabica-bønner, der friskristes hver morgen.

Er du vild med chokolade, vil vi også anbefale dig at lægge vejen forbi Hotel Chocolat – et sandt chokoladeparadis for chokoladeelskeren. Her finder du et stort sortiment af luksuschokolade, der byder på både klassiske og mere udsædvanlige chokoladeprodukter og en verdensberømt varm chokolade i forskellige varianter. De søde sager kan nydes i Hotel Chocolats café, hvor du også kan nyde kaffe og te med chokolade. Al chokoladen laves af kakaobønner fra kædens egen plantage i Caribien.

Tjek også Bruuns Galleris hjemmeside for flere guides til alle spisestederne.