Foto: Tatiana Rodriguez, unsplash.com

Uden klichéer: Nu kan du snart komme til ølsmagning for tøser

Kom med til ølsmagning henvendt til og kørt af kvinder uden fordomme og klichéer.

Butikken Tidens Farver får dig måske ikke umiddelbart til at tænke på stout og IPA. Men butikken har faktisk et fantastisk udvalg af specialøl, og nu har folkene bag indgået et samarbejde med ølbloggerne Tøsebajere, hvor du kan komme til ølsmagning henvendt kvinderne i Aarhus.

Arrangementet løber af stablen 20. maj, og her sættes der fokus på, at øl intet køn har. Kvinder kan sagtens drikke store, tunge stouts, mens mænd kan nyde en let, lyserød frugtøl.

Tøsebajere håndplukker fem-seks fra Tidens Farver Ølafdelings store udvalg, der tæller over 450 forskellige bajere. Tøsebajere fortæller lidt om øllet og kommer ind på basisviden om øllets forskellige stilarter.

Læs også: Smagning og håndarbejde: Strik & Vin er tilbage

Ølsmagning for alle

Ølsmagningen er for dig, der måske er ny i øllets verden eller bare gerne vil udvide din horisont. Den er for dig, der gerne vil smage, snakke og hygge med ligesindede i et uformelt selskab, hvor der er plads til ‘fjollede’ spørgsmål og grin.

Prisen for smagningen er 250 kroner. Du kan købe din billet hos Tidens Farvers Ølafdeling på Møllevangs Allé 151, hvor ølsmagningen også foregår. Ølsmagningen er torsdag d. 20. maj kl. 18:00.

Til smagningen får du 10 cl. af 5-6 forskellige øl, en fortælling om de udvalgte øl, en let anretning fra Café Albert og mulighed for at shoppe rundt i ølbutikken udenfor åbningstid.

Blandt deltagerne trækkes der lod om en middag for to inkl. to store øl på Café Albert. Smagningen er for alle, men henvender sig nok mest til kvinder.

Lidt om Tøsebajere: Tøsernes eneste Gud er Beyonce eller Queen B, som hun også bliver kaldt. De har en forkærlighed for lyserød og de har besluttet sig for kun at drikke tøsebajere. Deres mål er at vise folk (som tidligere nævnt), at kvinder drikker alle salgs øl, bare de smager godt. På deres Instagram finder du tonsvis af sjove diagrammer omhandlende øl – mænd og alt hvad der rører sig mellem himmel og jord. Du finder også “lummer lørdag” og selvfølgelig også anbefalinger af hvad de har i glasset.