Foto: BARe VIN

Smagning og håndarbejde: Strik & Vin er tilbage

Er du vild med at strikke, og kan du lide et godt glas vin? Så har vi arrangementet til dig!

BARe VIN i City Vest åbner endnu engang op for det populære Strik & Drik koncept.

Strik & Drik består kort og godt af en vinsmagning med 3 vine, som du nyder, imens du sidder med dit strikketøj sammen med andre lokale strikke entusiaster.

Der vil blive knyttet et par ord til hver vin, ligesom du vil blive præsenteret for basale smagsteknikker. Men der bliver også god tid til at både strikke, dele opskrifter og snakke lover de to indehavere af BARe VIN, Brita Richter og Kristian Gram.

Læs også: Restaurant udvider: Åbner økologisk bageri midt i byen

“Vi nåede at afholde et par Strik & Drik arrangementer inden vi blev lukket ned i starten af december. Og jeg glæder mig som et lille barn til at vi nu kan begynde at holde Strik & Drik igen. Det er rigtig hyggeligt – og der er altid en varm og afslappet stemning,” fortæller Brita Richter.

Prisen for at deltage er 100 kroner – og det er vel at mærke inklusive tre glas vin og hygge.

Indtil videre er der planlagt tre Strik & Drik arrangementer i løbet af maj, og der bliver løbende lagt flere ud. Du kan se datoerne og købe billetter på BARe VINs hjemmeside.

Der vil være god plads til arrangementet, så man kan sidde med god afstand. Der er kun ti billetter til salg per arrangement, så der ikke forsamles for mange. Du skal kunne fremvise negativ test.

Girls night out

Se alle