Foto: Byens Bagel

Udbringningsside har kåret Aarhus’ bedste take away

Kunderne på take away-siden har kåret den bedste take away restaurant i Aarhus. 

Det har været et hårdt år, hvor de aarhusianske spisesteder har måtte finde nye måder at give en god oplevelse til byens sultne borgere. Take away har været populært som aldrig før, og og leveringssiden Hungry.dk har netop kåret Aarhus’ bedste take away.

Byens Bagel løb af med sejren som den bedste take away restaurant i Aarhus.

Det er kunder på siden Hungry, der har stemt og valgt, at det er Byens Bagel, der skal have den store guldmedalje i take away. Kunderne har bedømt ud fra madens kvalitet og leveringstiden.

Og her vinder Byens Bagel altså over Café Skytten, der må se sig tilfreds med en sølvmedalje, og Kallos pizza, der får bronze. 

Læs også: Støt Aarhus: Pizzeria sender egne bud på gaden

”Vi synes selv, vi gør et godt stykke arbejde, men man bliver selvfølgelig ekstra glad, når man får kundernes anerkendelse sort på hvidt. Specielt i et år, hvor der har været ekstra travlt, er det vigtigt, at vi har formået at kunne fastholde vores kvalitetsniveau og hurtige leveringstider, ”siger Mikael Steffensen, indehaver af Byens Bagel, i en pressemeddelelse. 

Hvis du har lyst til at prøve en af de populære bagels, kan du besøge restauranten på Sankt Pauls Kirkeplads 7, 8000 Aarhus C. Her kan du vælge mellem et bredt udvalg af forskellige bagels til den nette sum af 55 kroner.