Foto: MIBfoodcourt

Tilbud hele juni: Få 25 procent på burger og pizza

Den spritnye food court kører et tilbud hele juni, hvor du får 25 procent på pizza hver mandag og på burger hver onsdag.

I starten af maj slog den nye MIBfoodcourt dørene op til Mølleparken og inviterede aarhusianere ind til et væld af forskellige madboder. Hvis du besøger den nye food court i løbet af juni, kan du høste et godt tilbud.

Læs også: Nyhed til maj: Ny food court kommer til Aarhus

Hver mandag i juni får du 25 procent på pizza, og hver onsdag får du 25 procent på MIB’s burger med pommes frites og dip. Tilbuddene gælder efter klokken 16.

Du kan for eksempel sætte tænderne i en pizza med kartoffel, mozzarella, dansk gedeost og friske urter. Eller måske er du mere til en med tomat, mozzarella, braiseret okse i chili og hvidløg, syltede svampe, spinat og urter. Ja tak!

En MIBburger består af ramsløgsmayo, grillet okse, estragonmayo, kartoffelcrisps, tomatchutney, hjertesalat, syltet rødløg, vesterhavsost og bacon. Mmmh!

MIBfoodcourt holder til i BOOK1 Design Hostel på Møllegade 3A, 8000 Aarhus C.

Vidste du, at

Smag Aarhus hver måned uddeler Smag Prisen inden for en bestemt kategori? Det er udelukkende læserne, der bestemmer hvem der skal nomineres, og hvem der skal løbe med sejren i den endelige afstemning.

Mmmmm, pizza!

Se alle