Foto: MIB

Nyhed til maj: Ny food court kommer til Aarhus

I den nye foodcourt ved Mølleparken finder du fem spisesteder, der serverer alt fra morgenmad til smørrebrød og pizza.

I BOOK1 Design Hostel ved Mølleparken åbner snart en helt ny foodcourt. Det er MIB, der står bag det nye koncept, som går under navnet MIBfoodcourt. Dørene åbnes første gang den 6. maj klokken 15.00.

Læs også: Drinks og DJ: Fredagsbar med udsigt over Aarhus

MIBfoodcourt kommer til at byde på fem forskellige madstationer under samme tag, hvor du kan få lidt af hvert. De fem stationer er morgenmad & bageri, grill & side dishes, veggie, sandwich & smørrebrød og sidst men ikke mindst, pizza. Hos hver madstation finder du flere forskellige retter på menukortet.

”Det er et madmekka i uformelle rammer med højt til loftet, som både hotelgæster og udefrakommende kan besøge. Vi favner bredt i vores koncepter, og der er stort fokus på det grønne univers, velsmag, næring og street food,” skriver MIB i en mail til Smag Aarhus.

Du finder mad til alle dagens måltider i den nye food court. Når du starter dagen ud med morgenmad, finder du en økologisk morgenmadsbuffet med sæsonens frugt, saft, kaffe og bagværk fra MIBs eget bageri.

Hvis du mere er til en god omgang grill, finder du alt fra kød og fisk til grønt, saucer og lækkert tilbehør. Grilretterne har det til fælles, at de er tilberedt i den helt særlige ovn, som er en brænde- og kulfyret, der gør, at maden tilberedes optimalt uden at tørre ud. Lækkert!

MIBfoodcourt holder åbent mandag til fredag fra klokken 06.30 til 21.30. Lørdag og søndag hedder åbningstiden 07.00 til 21.30.