Foto: The Burger Shack.

The Burger Shack åbner ny restaurant på Trøjborg

Burgerkæden The Burger Shack slår snart dørene op til en ny restaurant på Trøjborg.

The Burger Shack fejrer i år sin to-års fødselsdag, men det er ikke den eneste begivenhed, burgerkæden kan fejre i Aarhus. Snart åbner nemlig en helt ny restaurant i Trøjborg Centret på Otte Ruds Gade 98 i Aarhus Nord.

Restauranten skulle gerne være klar inden for de kommende måneder, fortæller kommunikationskoordinator ved The Burger Shack Mathias Nyhuus:

“Tidshorisonten afhænger lidt af vores håndværkere og tømrere, men jeg regner med, at vi kan slå dørene op til midt marts.”

Plads til flere gæster
Hvor The Burger Shack i Frederiksgade 39 har få siddepladser, er der hos den nye burgerrestaurant i Trøjborg Centret plads til flere gæster.

“Det bliver det samme koncept som vores restaurant på Frederiksgade, men der er mere plads til hygge i vores nye lokaler. Hvor The Burger Shack i Frederiksgade er mere takeaway-baseret, kommer det her til at bliver mere som en restaurant,” fortæller Mathias Nyhuus.

Et andet klientel på Trøjborg
Det er ikke uden grund, at The Burger Shack har valgt lige netop Trøjborg som burgerkædens nyeste lokation i Aarhus.

“Der er en masse unge mennesker, og vi føler, at vi rammer et andet klientel end dem, som kommer igennem Frederiksgade. Der er god mulighed for at tage sin computer med ned og arbejde på en opgave over en burger og en cola,” siger Mathias Nyhuus.

The Burger Shacks restaurant i Trøjborg Centret bliver placeret ud til Otte Ruds Gade, så du ikke kan undgå at se den, når du går forbi.

Burgerkæden satser desuden også på nye restauranter i Silkeborg og Kolding.