The Burger Shack fejrer fødselsdag med burgermenu til 50 kroner

The Burger Shack fejrer fødselsdag med burgermenu til 50 kroner

Foto: The Burger Shack.

The Burger Shack fejrer to års fødselsdag den 19. februar med tilbud på en burgermenu til 50 kroner.

Vild med burgere? Så sæt kryds i kalenderen mandag den 19. februar. Her har The Burger Shack nemlig et særligt tilbud for at fejre, at de har huset de små lokaler på Frederiksgade 39 i to år.

For kun 50 kroner får du en Shack burger-menu, som ellers normalt koster 85 kroner. Menuen består af en burger med bøf fra fritgående køer samt økologiske grøntsager i en friskbagt bolle. Til burgeren får du sprøde pommes fritter og en kold drikkevarer.

“Vi føler, at et tilbud i anledning af vores fødselsdag er en god måde at takke vores trofaste gæster for gentagende gange at have stemt på os som byens bedste burger i Aarhus og ligeledes for den generelt store opbakning igennem de sidste to år. Tak,” siger kommunikationskoordinator Mathias Nyhuus i en pressemeddelelse.

Udvider snart
The Burger Shack har også restauranter i Aalborg, Randers, Herning og Horsens og har nye steder på vej på Trøjborg i Aarhus samt i Silkeborg, Vejle og Kolding.

Fødselsdagstilbuddet den 19. februar gælder også i restauranterne i Aalborg, Randers, Herning og Horsens.

Nanna Lundstrøm Rasmussen
Skribent. Ugentlig cafégænger, kaffeentusiast og storspisende sushielsker. Uddannet i Communication & Media Strategy på VIA Design & Business School.