Foto: PV Kaffe & Cocktails

Tak for kaffe! PV Kaffe & Cocktails byder på kaffe til kun 4 kroner

Hos PV Kaffe & Cocktails på hjørnet af Rosengade kan du indtil på søndag den 20. november få kaffe for kun 4 kroner.

Der er ikke noget som en god kop kaffe – og det ved de hos PV Kaffe & Cocktails, derfor kører de lige nu med et tilbud, der ikke er til at afslå for alle dem, der elsker et godt tilbud.

“Kaffe, kaffe, kaffe – kaffe i lange baner! Vi kører fra i dag til søndag den 20. november kaffe, kakao og te til KUN 4,3 kroner per kop,” sådan skriver PV Kaffe & Cocktails i en opslag på deres Instagramprofil.

Om du så er mest i humør til en café latte, cappuccino, sort kaffe, the, varm kakao eller iskaffe er helt op til dig.

Kaffekortet

Men det er ikke uden grund, at den hyggelige kaffe- og cocktailbar på hjørnet af Rosengade laver netop dette tilbud.

Hos PV vil de gerne vise, hvad du går glip af ved ikke at være medlem af deres kaffeabonnement ‘Kaffekortet’, der koster 129 kroner om måneden.

Som medlem af kaffeklubben på PV får du adgang til ikke mindre end ubegrænset kaffe hver eneste dag – og hvis du i gennemsnit henter en kaffe om dagen, så får du den altså for kun 4,3 kroner. What´s not to like!

Du kan både få kaffen på farten på vej til eller fra arbejde eller nyde den i hyggelige omgivelser hos PV.

Læs også: Nomadebryggeriet Hazy Bear rykker til hjemstavnen Aarhus

Tag vennerne med

Med kaffekortet er det ikke kun dig selv, du kan glæde med en dejlig kop kaffe.

Abonnementet giver nemlig også 50% på en varm drik til din ven eller veninde, hvis I kommer sammen. Så I er godt undskyldt til at tage ud på en ekstra hyggetur og nyde en god kop kvalitetskaffe.

PV’s kælder giver også mulighed for at arbejde eller studere i ro og fred, mens du nyder din kaffe. Så selvom et abonnement på kaffe kan lyde som en luksus for en studerende, så er det altså en luksus, der i sidste ende er givet ret godt ud

Kaffe to go

Se alle