Nomadebryggeriet Hazy Bear rykker til hjemstavnen Aarhus

Hazy Bear har indtil nu brygget øl hos andre bryggerier, men nu er nomadebryggeriet endelig klar til at rykke ind på egen adresse i Højbjerg i Aarhus.

Frisktappede kvalitetsøl lyder hos mange som sød musik i ørerne. De gyldne dråber leverer bryggeriet Hazy Bear, der indtil nu har eksisteret som et nomadebryggeri. Men nu er teamet klar til at åbne deres eget sted i Højbjerg.

”Det er en drøm, der har været længe undervejs og har krævet rigtig meget af os, for at vi nu kan levere ekstrem høj kvalitet fra dag et,” fortæller Jeppe Ørum Madsen, der er brygger og partner i Hazy Bear, i en pressemeddelelse.

Og netop kvaliteten kan du være sikker på, at bryggeriet ikke går på kompromis med.

”Vi har brugt de sidste to år på at eksperimentere, udvikle vores håndværk og opnå erfaringer fra de bedste bryggerier i Skandinavien, så vi kan leve op til vores ambition om at blive et af de førende kvalitetsbryggerier i Norden,” forsætter han i pressemeddelelsen.

Innovative og lækre øl

Hos Hazy Bear er der altid øje på de nyeste trends og teknikker.

”Vores vigtigste parametre er at udvikle os og hele tiden holde os opdateret, så vi kan skabe de mest innovative og lækre øl,” lyder det fra Jeppe Ørum Madsen i pressemeddelelsen.

Bryggeriet laver blandt andet øl som Hazy IPA, Fruited Sour og Imperial Stout, hvor sidstnævnte er lavet på kaffe, kakao og vanilje. Priserne på øllene kommer til at ligge mellem 55-60 kroner per styk.

”Vi går ikke på kompromis, og vi vil hellere putte mere humle eller frugt i en øl for at opnå den kvalitet, som vi gerne vil levere. Vi laver ikke bælle bajer, men øl af højeste kvalitet og med de bedste og vildeste råvarer i,” fortsætter han i pressemeddelelsen.

Læs også: Mefisto udvider: Folk skal nyde livet hos os

Hjem til Aarhus

De fire partnere bag bryggeriet kommer selv fra Aarhus, og det er derfor med stor begejstring, at de ser frem til at kunne rykke til hjemstavnen.

”Med de nye lokaler, kan Hazy Bear levere nye, spændende og friske øl hver måned, så det nu bliver nemmere at få fingre i veldrejede øl fra det aarhusianske bryggeri,” lyder det i pressemeddelelsen.

Bryggeriet kommer til at holde åbent hver fredag på den nye adresse på Søren Nymarks Vej 6E i Højbjerg mellem klokken 12.00 og 17.30. Her kan du hjembringe friske kolde øl til weekenden og få en smagsprøve på de nyeste produkter.

Ude med gutterne

Se alle