Tættere på midtbyen? Brug en lokal ejendomsmægler

Dette er sponsoreret indhold

Hvis du ønsker at bo midt i Aarhus’ perlerække af gode spisesteder, hvor du kan smage på byens kulinariske herligheder på daglig basis, så skal du bosætte dig midt i smørhullet, nemlig i midtbyen. Både i forhold til køb og salg af bolig, så er det afgørende, at du bruger en lokal ejendomsmægler, som kender byen lige så godt som sin egen bukselomme.

Brug en lokal mægler, når du sælger din gamle bolig

Hvis du længes tilbage til byen, så skal du selvfølgelig søge dig ind imod Aarhus midtby. Det er her du finder gastronomiske oplevelser ud over det sædvanlige, og det er her du har et pulserende gadeliv lige udenfor døren. Siden det stadig er Aarhus, så er det alligevel ikke langt til Marselis skoven, eller ud til Risskov. I Aarhus går by og land hånd i hånd, og der er kort vej til oplevelserne. Du skal bare vide, hvor du skal finde dem.

Og lige præcis det er også grunden til, at du skal bruge en lokalkendt mægler, når du skal sælge dit eget hus. Hvis du bor i Viby, så skal du finde en lokal århus ejendomsmægler, som har Viby som sit speciale. Når ejendomsmægleren er lokal, kan mægleren fortælle de potentielle købere alt om lokale indkøbsmuligheder, institutionspladser og grønne områder, som de ønsker at vide. Køberne bliver derfor klædt på til at kunne træffe et hurtig valg om at købe.

En anden fordel ved at vælge en mægler med lokalkendskab, er, at mægleren sandsynligvis har adgang til et køberkartotek, proppet med købere, som er på jagt efter en bolig som din.

Det samme gælder selvfølgelig, når du skal finde din drømmelejlighed i midtbyen. Du skal alliere dig med ejendomsmæglere med insiderviden, som forhåbentlig har lige præcis din nye lejlighed liggende i skuffen. Grunden til at det er vigtigt at kigge på skuffesagerne, er at markedet er så brændende hedt i dag, at mange boliger ikke når længere end til skuffen, inden de første køberne melder sin interesse.

Forbered dig godt

Når du skal finde en ejendomsmægler som, opfylder alle dine ønsker og krav, så kan det være en god ide, at du starter med at indhente tilbud fra flere end kun en mægler. På den måde er du sikker på, at du får de bedste tilbud, da mæglerne jo gerne vil have jobbet, samt at du kan finde den som, matcher dine behov på den bedst mulige måde. Det kan være en god ide, at du kigger på prisniveauet i lokalområdet, og hvor mange boliger som ligger til salg lige nu i dit nærmiljø. Husk at den bedste pris er den mest realistiske pris – ikke nødvendigvis den højeste.

Du skal også kigge på mæglerens salær, hvilke tjenester som er med i prisen, og selvfølgelig kemien med ejendomsmægleren. Det er vigtigt, at der er tillid mellem jer, så kommunikationen bliver god.

Husk at gøre huset rent og pænt, inden det skal vurderes. Ligeledes er det en god ide, at du allerede i dag går i gang med alle de småreparationer, som du har udsat.

Når din egen bolig i Viby er blevet solgt, så kan du kigge ind mod midtbyen. Der venter både drømmelejligheden, samt masser af kulinariske oplevelser.