Foto: Syv Ni 13

Syv Ni 13 inviterer til en aften med fokus på danske vine og danske råvarer

Mandag den 30. maj er der danske råvarer på tallerkenen og danske vine i glasset hos Restaurant Syv Ni 13.

Hvis du vil nyde en aften i danskhedens tegn, så sæt kryds i kalenderen mandag den 30. maj.

Her har Restaurant Syv Ni 13 nemlig stablet “En aften med danske vine” på benene med en menu, der byder på både danske råvarer og, ja, danske vine.

Læs også: På Thors Mølle i Marselisborg Skov kan gæsterne trække vejret dybt

Sæsonens råvarer og vine fra Neder Kjærsholm Vingård

Du kan vælge mellem to menuer – en til de sultne og en til de meget sultne – med sæsonens råvarer som asparges, ærter, rabarber, Læsø-jomfruhummer og gris fra Sørvad.

Hertil vil der blive serveret vine fra Neder Kjærsholm Vingård: Husets mousserende æblevin, en syrerig solaris, rondo med alder samt Syv Ni 13’s cocktailtwist på vingårdens solbærrom.

Læs også: Kage ad libitum: Kom med til Det Store Kagebord hos MIB i Aarhus

Samarbejde med studerende

Vil du have den lille menu – tre snacks, fire deleretter og tre glas vin – koster det 500 kroner per person, mens den store menu – tre snacks, syv deleretter og fire glas vin – står til 700 kroner per snude. Du booker bord via Syv Ni 13’s hjemmeside.

Aftenen er en del af et samarbejde med studerende fra Aarhus Erhvervsakademi, som undersøger, hvad danskerne mener om danskproducerede råvarer, herunder danske vine, og hvad det betyder for restaurantoplevelsen, at det, der serveres på tallerkenen og i glasset, er dansk. 

Social Dining

Se alle