Foto: pixabay

Sushimania-butikker i Aarhus skifter navn

Danmarks største sushikæde har afbrudt samarbejdet med sin største franchisetager. De berørte butikker skifter nu navn – herunder de tre lokationer i Aarhus.

Indtil for nyligt kunne du finde Sushimania-butikker i det meste af landet – blandt andet i Bruuns Galleri, Risskov og Viby i Aarhus – men det er nu slut for 10 butikker i Midtjylland.

Ifølge en udtalelse fra direktøren af Sushimania, Nathalie Ina Kühl, er bruddet en del af en strategisk omstrukturering af virksomheden, som har til formål at sikre virksomhedens værdier, forbedre effektiviteten og sikre en fremtidig vækst.

“Vi har lagt en ambitiøs vækststrategi og skruet på stort set alle knapper for at levere et endnu bedre koncept. Vi har i samme ombæring taget nye investorer ind, som deler vores værdier, og som kan hjælpe os med at skabe et endnu stærkere brand,” udtaler Nathalie Ina Kühl til en artikel i Food Supply.

Læs også: Tilbud på burgere til 29 kroner i januar

Fortsætter under andet navn

Den nu forhenværende franchisetager Karam Ali Ayad, der har drevet de 10 midtjyske Sushimania-butikker, slår dog fast, at butikkerne ikke lukker men derimod kommer til at fortsætte under navnet ‘Sushiart’.

“Der er tale om en situation, hvor to parter går hver til sit. Det er hverken første eller sidste gang den slags sker. Både vores ansatte og kunder kan være helt rolige. Vi har blot fået et nyt navn og fortsætter vores forretning ufortrødent,” udtaler Karam Ali Ayad i artiklen.

“Nu hvor vi er konkurrenter i stedet for samarbejdspartnere øger det selvsagt konkurrencen på markedet, der i forvejen er præget af mange aktører, og det kommer forhåbentligt forbrugerne til gode,” afslutter han.

Sushi

Se alle