Foto: The Burger Concept

The Burger Concept: Tilbud på burgere til 29 kroner i januar

The Burger Concept skyder året i gang med et vildt tilbud. I januar kan du nemlig få en burger for kun 29 kroner, og det gælder hele udvalget.

Januar er ofte lig med salat på tallerkenen og hyppige besøg i fitnesscenteret ovenpå en december måned med god mad – og meget af det. Men nogengange har du også bare lyst til en lækker, snasket burger.. BARE indrøm det!

The Burger Concept har derfor startet året ud med et tilbud, der falder på et tørt sted. I hele januar kan du nemlig få burgere for 29 kroner stykket, og det gælder hele udvalget.

Så er der serveret

Udvalget af burgere byder blandt andet på en ‘Chicken BBQ Burger’ med smørbagt potato bun, southern fried chicken, sennepsmayo, BBQ sauce, lollo bionda salat, syltede rødløg, pickles og frisk tomat? Lyder det lige lækkert!

Du kan også få en ‘Single Iconic Burger’, som er en klassiker på menukortet. Udover en smørbagt bolle består denne sag af en saftig bøf, mayo, ketchup, ravigotta sauce, lollo bionda salat, frisk tomat, syltede rødløg og pickles. Samme burger findes i en vegetarisk udgave ‘Iconic Veggie Style Burger, hvor bøffen er skiftet ud med en crispy veggie bøf.

Måske er du mere til ‘The Italian Dream’ med bøf, mozzerella, pesto, urtemayo, balsamico, lolla bionda salat, frisk tomat og syltede rødløg?

Læs også: Grøn Januar: Lagkagehuset lancerer vegansk fastelavnsbolle

Loaded fries

Skal det være endnu mere snasket, så har The Burger Concept også et udvalg af loaded fries, som nok kræver en vådserviet til fingrene, når du har spist.

Du kan blandt andet vælge imellem loaded fries med pulled turkey, BBQ, mayo og forårsløg – eller en version med steak eller chorizo.

Den nyeste variant byder på pulled pork, whiskymayo og forårsløg på toppen. Velbekomme!

Blærede burgere

Se alle