Foto: Surfside

Ny restaurant: Endelig åbner Surfside i Aarhus

Den nye restaurant Surfside i Aarhus Ø ved Bassin 7 har pre-opening med udendørs servering fra den 1. juni. Menuen er inspireret af det californiske køkken, og lørdag er der – i anledning af Ocean Race – underholdning med De Lystige Sømænd.

Det varer ikke længe før dørene står åbent hos Surfside i Aarhus. Du kan i selskab med dine venner slå vejen forbi den nye restaurant. I kan nyde den friske havluft, og solen der efterhånden har besluttet sig for at møde ind langt før arbejdstid og ikke forsvinde, før vi alligevel er trætte.

Hos Surfside fejrer de den første sommerdag, pre-opening og åbner derfor for udeservering, og de er helt vilde efter at komme i gang.

Læs også: Restaurant Mellemrum i Aarhus – plads til alle

Madoplevelsen på Surfside i Aarhus

Allerede i aften d. 1. juni kan du komme forbi og skåle med teamet bag surfside. Hele weekenden kan du så se frem til en nogle udvalgte retter fra deres kommende menukort.

Det er folkene bag Restaurant Halibut, der også er placeret på det dejlige Aarhus Ø, der har åbnet den nye restaurant.

Surfside er inspireret af den famøse surferstat på den amerikanske vestkyst, Californien. Hvis du også er forelsket i det solrige Californien og den afslappede feriestemning, så kan du lige læse med herunder. En af ejerne bag Surfside Mads Krogsholm har at sige om det kommende menukort:

Californien er en smeltedigel af madkulturer. Det bringer vi til Aarhus, og menukortet vil rumme mange spændende smage fx. grillet fisk og kylling med et stort udvalg af tilbehør, Lobster Mac’n’Cheese (en pastagratin med hummer) og naturligvis Cioppino – californiens legendariske gryderet med friske fisk og skaldyr i en smagfuld suppe.”

Indtil det endelig menukort er sat sammen sidst i juni, kan du følge med på både Instagram og Facebook. Her vil det dygtige i team i køkkenet har skruet sammen af lækre madoplevelser.

Både og sang hos Surfside

Ingen åbning uden underholdning. Og da de første åbningsdage ligger oveni Ocean Race, så er der lidt at kigge på, og minsandten om ikke De Lystige Sømænd underholder fra klokken 15 til 19.

Folkene bag Surfside fortæller os, at de glæder sig især til at tage imod alle gæsterne udenfor i det gode vejr. Der er lagt op til gyldne stunder, massere af god mad og en lang og varm sommer ved kajen.

Vi ses på Surfside ved Bassin 7 på Aarhus Ø.