Foto: Restaurant Mellemrum

Restaurant Mellemrum i Aarhus: Plads til alle

Restaurant Mellemrum lige midt i Aarhus elsker en hyggelig atmosfære, fortræffeligt håndværk og når god energi fylder rummet. Glamour og priser er ikke så vigtigt for restauranten, selvom deres mad ofte får gourmet-ros med på vejen. Restauranten vil nu helst bare kalde det for ”kærlighed til håndværket”.

En Restaurant i Aarhus der går all in

På Restaurant Mellemrum giver de et show
Foto: Restaurant Mellemrum

Et af de helt store koncepter hos Restaurant Mellemrum er all in-menukortet. Her får du mad og drikke, så tungen sidder helt lige i munden.

På menuen finder du en startskuddet, der klæder sig ud som champagne og 3 tilpassede snacks. Når du har fundet dig til rette i de hyggelige rammer, kan du se frem til 4 retter og vinmenu uden bremseklods. Du slutter aftenen af med kaffe eller the og et stykke gourmetkage, og så er du altså helt mæt.

Der er både en vegetar- og en kødløsning. Der skal nemlig være plads til alle. Menuen skifter de 5 gange om året, så de er tilpasset årstiderne. Det giver god grund til at give restauranten flere besøg. Selvom et besøg er nok til at overbevise dig om at tage derned igen.

Læs om menuen: Restaurant MellemRum – mad, energi & godt håndværk i Århus!

Hvorfor tage på Restaurant Mellemrum?

Restaurant Mellemrum skænker champagnen
Foto: Restaurant Mellemrum

Da vi spurgte restaurantchef og kok Allan Thallaug ind til, hvorfor man skal tage på Restaurant Mellemrum, tøvede han ikke et sekund ”Her er hyggeligt, god stemning og så laver vi megagod mad”.

Hvorfor gør de så det? Det kan måske skyldes, at køkkenchefen Mikkel Laursen engang har vundet prisen for Årets Kok. Det kan lyde som en kliché, men han sandsynligvis blandt de skarpeste køkkenknive i skuffen.

Mikkel og det fantastiske kokketeam tager dig med på en rejse, hvor din sult og sanser har købt billet til 1. klasse. Når de flotte anretninger bliver placeret for næsetippen af dig, er det næsten fortryllende.

Læs også: 5 asiatiske takeaway-steder i Aarhus

På Restaurant Mellem er der muligheder

Restaurant Mellemrum i Aarhus
Foto: Restaurant Mellemrum

Du kan ikke kun spise inde på Restaurant Mellemrum i Aarhus. De leverer gerne maden til din næste fest. De bidrager også glædeligt med planlægning af et festen. De har i mange år afviklet events.

Og så en sidste ting. På årets måske vigtigste dag, Mors Dag – det er den 14. maj, hvis du skulle have glemt det, kan du få 5 retter for 450 kroner og vinmenu til 800 kroner.

Restaurant Mellemrum er med andre ord et fremragende sted at bruge sin aften. Der er plads til alle. Du skal ikke være bange for at slå armene ud og nyde tilværelsen, når du besøger holdet bag én af Aarhus´ bedste restauranter.

Priser: All in menuen koster 1200 kroner og vegetarmuligheden koster 1150.

Adresse: Fredens Torv 2, 8000 Aarhus C

Åbningstider: Mandag til lørdag 17:00-24:00