Studerende i Aarhus? 3 studievenlige spisesteder

Dette er sponsoreret indhold

Er du netop flyttet til Aarhus for at studere? Aarhus er en fantastisk studieby, hvor studiemiljø og socialt liv er i fokus. Men i takt med, at byen er fyldt med studerende på byens mange uddannelser, er der også flere studievenlige spisesteder, hvor priserne er skruet helt i bund. I denne artikel bliver du præsenteret for tre af de mest studievenlige steder, men det er bare om at drage ud i byen, for at opleve de mange andre gastronomiske skatte, der gemmer sig i baggårdene. 

Har du endnu ikke fundet et sted at bo i byen, skal du heller ikke frygte boligjagten. Selvom efterspørgslen er stor, er det nemlig muligt at finde værelse til leje Århus, så du kan få din helt egen base, som kan skabe de ideelle rammer for din nye tilværelse i Aarhus. 

Mejlgades perler

I den hyggelige gågade i Aarhus C, Mejlgade, finder du de absolut studievenlige perler, Oli-Bistro, OliNico Gastro Grillbar og La Bacilic. Der er desuden mange flere, så det er bare om at svinge forbi Mejlgade. Priserne starter fra 60 kroner for et måltid, og menuen er mangfoldig, så der er noget for enhver smag. Dog er en klassiker Moules frites, og her kan du få en billig middag i hyggelige omgivelser. 

Kælderen ved Klostergade

Magter du ikke selv at kokkerere, og er du på udkig efter et seriøst billigt måltid, skal du svinge forbi kælderen ved Klostergade – nærmere kendt som Klostergrønt. Her kan du få en salat, falafel, samosa eller andre specialiteter, for rigtig få penge. Samtidig smager det formidabelt – og kan derfor betegnes som et aldeles studievenligt, men lækkert måltid. 

Gå efter studierabatten

Aarhus er en vaskeægte studieby, og derfor vrimler det med studierabatter – uanset om du skal til frisør, eller om du skal spise på restaurant. Du bør derfor notere dig de steder, med de største rabatter, så du altid kan hive studiekortet frem, når du skal besøge en af Aarhus’ mange hyggelige restauranter eller cafeer. Du kan orientere dig om de forskellige rabatter på sider som studenterguiden.dk eller Studiz. Men som hovedregel bør du næsten altid spørge, om der er studierabat – man jo blive positivt overrasket, og spare penge på det næste køb.