Start din glassamling med Spiegelau-vinglas

Sponsoreret indhold

Når du har fint besøg, hvor dine gæster spiser aftensmad hos dig, så bliver du altså nødt til at sætte vin på menuen. For vin er en fin drik, hvorimod øl og danskvand ikke ligefrem får det bedste frem i en lækker steak, skaldyr eller en kold dessert lavet fra bunden af. Trakterer du med vin, skal du gøre det i flotte vinglas. Her gælder det om at have en samling ensartede vinglas, så alle nyder vinen ens.

Den gode glassamling skal købes

Du får kun en ordentlig glassamling, når du er villig til at betale for én. Og hvis du absolut skal betale for noget, så skal det have høj kvalitet. Her i Danmark finder du snart ikke et brand inden for vinglas, ølglas og shotglas, der er mere velrenommeret end Spiegelau. Spiegelau vinglas kan du finde på en lang række restauranter her til lands, hvilket vidner såvel om deres visuelle som praktiske kvaliteter.

Spiegelau vinglas har diskret udseende

Køb Spiegelau vinglas her, hvis du ønsker at få fingre i nogle af deres brede bourgogneglas i ægte krystalglas, fra hvilke du kan nyde en udsøgt rødvin. Mærkets smallere champagneglas har også en egen charme i kraft af det simple design. Spiegelau-glas er ikke prangende, så de kan siges at have æstetisk værdi, når de bare står fremme. Men de formår at indramme den farverige vin, du drikker.

Få en ærlig mening om vinen

Som et lidt sjovere produkt fra Spiegelau kan deres blindsmagningsglas nævnes. Som du nok kan gætte dig til, er disse glas komplet sorte og har en smal åbning. Derved bliver det nemmere for dig at få en ærlig mening fra dem, der smager vinen, du serverer. For så ved du, at de vurderer den på aroma og smag alene – og ikke på farve, bundfald eller noget tredje. Så sådan et glas er rart at have.