Foto: MIB

Start året med overdådig brunch hos MIB

Omeletter, friskbagte pandekager og lækkert bagværk. Alt det og meget mere kan du få, når MIB inviterer til nytårskur den 14. januar.

Hvorfor ikke starte året ud med at forkæle dig selv med lidt lækkert morgenmad. MIB har samlet en række lækre varme og kolde serveringer, der vil gøre dit brunchbesøg uforglemmeligt.

Først og fremmest kan du glæde dig til at prøve de lækre omeletter, der laves lige, som du ønsker. Derudover finder du friskbagte pandekager, økologisk yoghurt, frisk frugt, friskbagt bagværk og søde sager fra de dygtige bagere hos MIBbagværk.

Men det stopper ikke her – der er også dansk charcuterie og ost på menuen. Du kan spise lige så meget, du har lyst til, så du kan være sikker på at gå hjem mæt og tilfreds.

Det koster 295 kroner at deltage i eventet, der finder sted lørdag den 14. januar mellem 10.00 og 14.00 på Mariane Thomsens Gade 4B på Aarhus Ø.

Læs også: 10 spisesteder, der åbnede i 2022, som du bør prøve

Drikkevarer ad libitum

Der skal selvfølgelig også noget lækkert til at læske ganen. Til brunchen serveres forskellige drikkevarer ad libitum, så du for eksempel kan prøve bobler, enten som de er eller som en mimosa med friskpresset juice.

Der vil naturligvis også være økologisk kaffe, Perchs te og meget mere at vælge imellem.

Er du fristet til at nyde en lækker brunch? Så kan du købe billetter til eventet på MIB’s hjemmeside.

Brunch ska' der til

Se alle