Foto: SPRÖD by Bojesen

SPRÖD har indtaget Frederiksbjerg med surdejspizzaer

Surdejspizzariet SPRÖD fra Højbjerg har nu åbnet en ny afdeling i Odensegade på Frederiksbjerg.

Måske har du allerede prøvet at sætte tænderne i de lækre surdejspizzaer fra SPRÖD, som siden 2020 er blevet langet over disken i Højbjerg.

NU har SPRÖD så åbnet en ekstra afdeling i Odensegade på Frederiksbjerg for at komme endnu tættere på alle i centrum, som elsker en sprød surdejspizza. Nærmere bestemt i lokalerne, der tidligere husede surdejsbageriet und Butter.

Passionen for surdej i Odensegade 35 kommer derfor til at leve videre, men nu hos folkene bag SPRÖD, der topper dejen med tomatsauce, salami, parmesan, bøffelmozzarella og mange andre gode råvarer.

Italien møder det nordiske køkken

For at sikre en god madoplevelse slår man sig hos SPRÖD op på kvalitet og økologi. SPRÖD forener det traditionelle italienske køkken med den skandinaviske madkultur gennem smagsindtryk fra det nordiske køkken.

Du kan blandt andet vælge en pizza Sven, som består af fior di latte, kartoffel, gedeost, rosmarin, chili og havsalt. Eller en pizza Anna med tomat, fior di latte, italiensk lufttørret skinke, rucola, parmesan og olivenolie.

Der er i alt 12 forskellige pizzaer at vælge imellem, og de koster mellem 99-12o kroner. Er du til en sød og smagfuld dessert som afslutning, kan du få en tiramisu til 44 kroner.

Læs også: Jul og nytår hos Salling: Glæd dig til æbleskiver, juletapas og nytårsmenu

Et godt udvalg på køl

Hos SPRÖD finder du også et godt udvalg af drikkevarer med blandt andet specialøl, rødvin og hvidvin, som alle komplementerer pizzaerne.

Skal drikkevarerne være uden procenter, kan du også læske dig i sodavand med smagsvarianterne ingefær og citron, lime og mynte eller rabarber. Saluti!

Pizza

Se alle