Foto: Spiselauget

Spisested lancerer ny brunch

Spisestedet på Godsbanen har lavet en helt ny brunch, der serveres som social dining. I januar får du også et glas bobler, hvis du booker på forhånd.

Hvis du elsker brunch, så har vi den perfekte nyhed til dig. Spiselauget på Godsbanen har netop lanceret en helt ny brunch. Her kan du vælge mellem den klassiske brunch og den vegetariske, der begge koster 165 kroner. De bliver serveret som social dining ved bordet og hvis du booker bord til weekenden, så får du også et gratis glas bobler.

Læs også: Nordisk patisserie på vej i Aarhus

Den klassiske brunch består af hjemmebagt øko surdejsbrød, kernerugbrød og øko smør. Græsk yoghurt med hindbærkompot og granola. Varmrøget laksesalat med persille, citron, kapers og dild. Jordskokke salat med sprøde friterede jordskokker. Manchego ost med sødt. Frugt efter sæson. Serrano skinke med sprødt. Cremet røræg med bacon og purløg. Brunch pølser med bagte cherrytomater. Mini pandekager med ahornsirup. Spansk omelet med parmesan og balsamico glace og urt.

Den vegetariske brunch består af hjemmebagt øko surdejsbrød, kernerugbrød og øko smør. Græsk yoghurt med hindbærkompot og granola. Varmrøget laksesalat med persille, citron, kapers og dild. Jordskokke salat med sprøde friterede jordskokker. Manchego ost med sødt. Frugt efter sæson. Grillet squash med urtemayo og papadum. Cremet røræg med purløg. Vegi brunch pølser med bagte cherrytomater. Mini pandekager med ahornsirup. Spansk omelet med parmesan og balsamico glace og urt.

Spiselaugets brunch serveres lørdag og søndag fra klokken 10:00 til 14:00.