Spis god mad i dag – betal i næste måned

Der er ikke noget bedre end at ligge foran fjernsynet med en saftig burger. Vi kender alle de dage, hvor man bare ikke magter at lave mad. Heldigvis er det i dag blevet så nemt, at man kan få leveret alt, hvad hjertet begærer med et hurtigt klik på telefonen. Det har aldrig været så nemt at bestille mad udefra, som det er i dag – og det er kun lige blevet endnu nemmere. Nu er det nemlig muligt at bestille mad på afbetaling og dermed udskyde regningen til næste måned.

Nemt, hurtigt og lækkert

Danmark rider på en takeaway-bølge. Det skal være nemt, hurtigt og lækkert. Takeaway-industrien omsætter som aldrig før, og mad bragt til døren har aldrig passet bedre ind i vores travle hverdag. Det er både familier, studerende og erhvervsdrivende, der nyder godt af takeaway-bølgen. De mange restauranter, der udbyder takeaway, har mange valgmuligheder, hvilket gør det let for familie at bestille noget, som fungerer for alle. Det smarte ved takeaway er, at man sparer den tid, som man normalt ville bruge på at handle og lave mad. Denne tid kan man i stedet bruge med sin familie, på sit studie eller på lige at give den en ekstra skalle på kontoret. Takeaway er kommet for at blive, og i fremtiden vil vi formentlig kun få et endnu større udvalg.

Lad ikke budgettet stoppe dig

Selvom takeaway er en smule dyrere end at lave maden selv, så sparer du dyrebar tid, og du skal derfor ikke lade dit budget stoppe dig i at få mad bragt direkte til døren.
Flere takeaway-kæder som f.eks. Just Eat og Hungry er begyndt at levere mad på afbetaling. Du kan derfor nu spise god mad hele måneden og udskyde betalingen. Afbetaling er blevet populært blandt danskerne, da det også er en af de ting, der er med til at gøre hverdagen lidt lettere. Livet skal leves, og det giver derfor ingen mening at vente med at købe de nye drømme-sneakers eller det flotte spisebord på udsalg. Derudover skal mad nydes med venner, så næste gang du inviterer vennerne på mad, så husk at du kan vente med at betale til næste måned. Læs artiklen om køb af mad på afbetaling og få svar på, hvordan du kan nyde lækker takeaway hele måneden.

Luksus takeaway

I takt med at takeaway er blevet mere populært blandt danskerne, er der også kommet et større udbud af restauranter, der leverer til døren. Engang var det kun pizza og burger, man kunne få leveret, men i dag er det alt fra sunde wraps til 3-retters menuer. De mange restauranter har et stort udvalg af retter, og der er derfor noget for enhver smag. Det er endda muligt at bestille luksus takeaway til fødselsdage eller til at imponere en date. Takeaway er genialt til en date, da det giver dig muligheden for at bringe maden lige der hen, hvor du ønsker det. Nyd maden på stranden, på bakketoppen eller midt i skoven og bliv forelsket over lækker mad.

Vidste du, at

vi danskere plejede at bage brød med surdej for at spare på gærret? Vi brugte gær til at brygge øl, og da der ofte var mangel på rent drikkevand, var det helt essentielt. Derfor begyndte vi på den svære kunst at bruge surdej til at bage brød.