Foto: Madklubben

Spis billigt i hele efterårsferien i Aarhus

Der er mange sjove ting, I kan foretage jer som familie i efterårsferien i Aarhus. Med ekstra tid til hinanden og en by fuld af muligheder, er det næsten kun fantasien, der sætter grænser. Og her i Aarhus er efterårsferien en rigtig mad-uge. Så måske er det nu I skal få jer en helt særlig fælles madoplevelse? Her er fire restaurantoplevelser som både kan nydes af børnene og de voksne. 

Dining Week

Dining week uge 42 Aarhus
Foto: diningweek.dk

Dining Week begynder fredag d. 13. oktober og slutter med efterårsferie d. 22. oktober. I løbet af Dining Week har I mulighed for at spise på et udvalg af restauranter med særlige Dining Week-menuer til rigtig fine priser. I kan f.eks. spise 3-retter til 250 kr. eller tage på én af restauranterne, der fremtryller hele 5 serveringer til kun 350 kr.

Det er en oplagt mulighed for at tage børnene med på deres første restaurant-oplevelse eller lave en lille getaway-kæresteaften i egen by.

I kan f.eks. spise 3 retter på The Open Kitchen, mens I ser maden blive lavet eller tage på Restaurant NorR til 5 skønne serveringer inspireret af den nordiske madkultur, kombineret med det danske islæt.

Gode tilbud ved Elle Belle i efterårsferien

Efterårsferie Restauranter Elle Belle
Foto: Elle Belle

Efteråret er over os, og Elle Belle ved Åboulevarden inviterer til en uge fyldt med gastronomiske oplevelser! Fra den 16. til den 20. oktober kan du fordybe dig i en række daglige specialtilbud.

Ugens højdepunkter inkluderer:

 • Mandag: En udsøgt Chefs menu til kun 250 kr. (normalpris 360 kr.)
 • Tirsdag: Taco & Tequila aften, hvor smagssanserne forkæles med tacos og forfriskende cocktails. 3 tacos for kun 150 kr., og cocktails til 50 kr.
 • Onsdag: Sangria og charcuterie – kun 249 kr. for 2 pers. Få et lækkert bræt med 4 stk. charcuterie, brød, dyppelse og skøn sangria
 • Torsdag: Surf and Turf – spis løs i 2 timer, af steak, hele rejer, panko fries og Mads’ bønnesalat
 • Fredag: Afrund ugen med Østers- og fredagsbar fra 15.00-17.30! Gillardeau østers til 25 kr., bobler fra 50/150 kr., Ceres top på fad for 20 kr., og Mikkeller på fad for 40 kr.

Vind lækre menuer! Hvis du booker bord ved Elle Belle i løbet af denne uge, deltager du automatisk i konkurrencen om 4x af Elle Belles udsøgte Chefs Menu.

Så hvad venter du på? Book dit bord nu og gør din efterårsferie uforglemmelig hos Elle Belle.

Børn spiser gratis på Madklubben

Gratis restaurant for børn
Foto: Madklubben

I hele efterårsferien fra d. 16. oktober til og med søndag d. 22. oktober kan børn spise helt gratis på Madklubbens restauranter i Aarhus. Kampagnen gælder for børn til og med 11 år på følgende aarhusianske restauranter:

 • Food Club
 • Madklubben
 • Grill Åboulevarden
 • Frankies Jægergårdsgade
 • Frankies Mejlgade
 • Hanzo
 • Lupo

På Food Club kan børnene få lov til at spise sig mætte i efterårets buffet og på Madklubbens andre restauranter tilbydes en helt særlig a la carte-oplevelse for børnene. Så der er virkelig en skøn mulighed for at tage børnene med på restaurant.

Husk at bestille bord, for ellers betaler I normal pris for børn. Læs mere her!

Det kan være en god idé at bestille bord allerede nu, da der er et begrænset antal pladser. Vær obs. på, at der må maks. være to børn pr. booking.

 

Dinnerdays

Spis billig efterårsferie Aarhus
Foto: dinnerdays.dinnerbooking.com

Efterårsferien er i sandhed gourmetfestivalernes helt store højtid. Dinnerdays løber fra. d. 13. oktober til d. 22. oktober, hvor også kan tage på et udvalg af restauranter og spise 3-retters gourmet.

Dinnerdays har eksisteret siden 2015 og er centreret i byerne København, Aarhus, Odense, men du finder også spisesteder i resten af Danmark.

Blandt Dinnerdays-restauranterne finder du blandt andet Kolo, Lula, GÄST og Restaurant L’øst. Er du vegetar har de fleste af restauranterne vegetariske menuer.

Priserne er fra 245 kr. for 3 retter.

 

Gastro Week

Gastro Week restauranter Aarhus
Foto: gastroweek.dk

Sidst men ikke mindst er der madfestivalen Gastro Week, som allerede begyndte d. 9. oktober og fortsætter resten af oktober – de fleste restauranter har tilbud på en udvalgt menu frem til d.28.10 eller 29.10. Kan I ikke nå at komme afsted i løbet af ferien, så er der altså her en mulighed for at få en skøn restaurantoplevelse lidt senere på måneden.

Blandt restauranterne er der mulighed for at få fra 3- retter og helt op til 10 serveringer.

Priserne ligger mellem 299-499 pr. person.