Foto: Syv Ni 13

Social dining-restaurant i Aarhus frister med tyrolermenu

Så er der altså afterski på den velsmagende måde: Tirsdag, onsdag og torsdag i uge 7 kan du sætte tænderne i en tyrolermenu hos Syv Ni 13.

Er pengepungen ikke liiige til en skiferie, eller har en positiv coronatest sat en stopper for din årlige tur på pisten? Så har Syv Ni 13 et tilbud, der med garanti vil vække din interesse.

Restauranten på Frederiksgade 74 har nemlig ladet sig inspirere af skiferien til Østrig og sammensat to menuer med klassiske retter og ingredienser fra Tyrol. Syv Ni 13’s velkendte nordiske twist er – selvfølgelig – som altid en del af oplevelsen.

Læs også: På Værkmestergade er det ikke BARe vin, der er på hylderne

Nürnbergpølse og Panko Fritter

Den ene menu byder på tre snacks, syv deleretter samt en cocktail og koster 400 kroner per snude, mens den anden består af tre snacks, fire deleretter samt en cocktail og koster 300 kroner per person. Begge menuer kan kun bestilles tirsdag den 15., onsdag den 16. og torsdag den 17. februar.

Du kan blandt andet sætte tænderne i Syvni Bretzel, Nürnbergpølse, Panko Fritter, Knödel og Luksus Wiener Schnitzel. Vil du have vin til maden, er der tyske og østrigske vine på kortet, ligesom aftenens cocktails er inspireret af afterski-klassikere: Foamy Flügel, Old Fashioned Jägertee og Irish Coffee.

Psst: Vidste du, at Syv Ni 13 i 2020 blev kåret som Aarhus’ bedste nye spisested i læserafstemningen Smag Prisen?

Smag Prisen-vindere

Se alle