Social dining nytårsmenu på Syv Ni 13

Hop ind i det nye år med masser af tid til gæsterne og minimal opvask! Hos restaurant Syv Ni 13 kan du igen i år bestille en fantastisk social dining nytårsmenu til dig og dine gæster.

Ved at bestille mad ud af huset kan du bruge nytårsaftensdag på at hygge med familie og venner eller få løbet det der halvmaraton, du svor sidste nytår skulle være i hus før 2024.

Hos Restaurant Syv Ni 13 tilbyder de en smagfuld social dining menu til dig, der ønsker minimal tilberedning uden at gå på kompromis med resultatet. Alt det kræver er at lune et par elementer i ovn og et par kasseroller, og du skal ikke bruge andet end 2 blus og en ovn. Derudover er der sørget for at pakke de varme elementer, så du blot skal fjerne låget og smide det i ovnen.

Take away – Social dining nytårsmenu

Menuen består blandt andet af osteravioli med ricotta og syltede perleløg, mosaik af torsk med syltede grønne tomater og syrnet fløde samt tærte med straciatella ost og romesco sauce. Til hovedret kan i blandt andet nyde pommes fondant med cremet persolle og jordskokkepuré samt rosastegt striploin med marineret kål og krydret sauce.

Desserten består af fromage med skovbær og honning tuille.

Du kan også tilkøbe en urtepakke til +15,- pr. person (husk at købe til alle kuverter), hvis du ønsker at gøre lidt ekstra ud af retterne.

Nytårsmenuen skal minimum bestilles 2 kuverter, og er I over 20 personer, så send en mail på info@syvni13.dk for bestilling.

Adresse til afhentning: Frederiksgade 74, 8000 Aarhus C.
Afhentningstidspunkt: d. 31.12. fra kl. 09.00 til 15.00 – du bestemmer selv tidsrum ved booking.

Tilberedning

Når I kommer hjem med maden skal I sørge for at holde tingene på køl indtil I skal bruge det om aftenen. Hvis der er under 5 grader, kan pakkerne stilles udenfor.

Der medfølger en video- samt skriftlig instruktion til tilberedning og anretning af alle retterne helt fra snacks og til desserten.Videomanualen lægges ud i starten af december på Syv Ni 13’s Youtube. Her kommer de også med et bud på nytårsvinen, der passer til serveringerne.

Til vores nytårsmenu er det ikke muligt at imødekomme vegetar, vegansk, allergier eller religioner. Til gengæld er det hele lavet som social dining og pakket separat, så det er muligt at gå udenom de enkelte elementer.

Lad andre stå for hele nytårsfesten

Hold nytårsaften i Aarhus, hvor andre står for både mad, fest, stemning, musik og ikke mindst: oprydning! Det lyder næsten for godt til at være sandt. Ingen opvågning til konfettifarvede gulve og ødelagte stole d. 1. januar. Du kan bruge hele aftenen på at slappe af og feste med vennerne helt uden bekymringer. Og så bliver du selvfølgelig bespist fra allerfineste hylde.

Restauranterne Elle Belle og Synni13 afholder igen et år et brag af en nytårsfest, hvor du blot skal møde op og nyde din aften.

restaurant Syvni13 kan du også holde nytårsfesten i restauranten. Også her vil du være i godt selskab med social dining og drikkevarer ad libitum. Årets nytårsmenu i restauranten består af 5 snacks af blandt andet friteret kalvebriser med citron mayonnaise og karse, luftig løgskum med hasselnødder og kaviar samt sprød tærte med marineret hummer og syltet salturt. Herefter får i fire serveringer af smagfulde dele-retter.

Det vil være muligt at ankomme i tidsrummet 17.30 – 19.30, og ønsker I ikke at gå glip af dronningens nytårstale, vil den blive streamet fra højtalere kl. 18. Derudover vil cocktailbaren være åben hele aftenen.

Pris: 2024,- pr. person inkl. tilpasset vinmenu til maden eller 1595,- pr. person ved alkoholfri drikkevaremenu.
Adresse: Frederiksgade 74, 8000 Aarhus C

Nytår på Elle Belle

Ejerne bag den populære restaurant Syvni13 åbnede i januar 2022 restauranten Elle Belle, som også afholder et brag af en nytårsfest. Her består nytårsmenuen af 7 retter samt snacks og petit fours, som serveres i 5 serveringer som social dining. Derudover medfølger 6 timer drikkevarer ad libitum, hvor i kan vælge mellem et stort udvalg af vine, bobler, øl, alkoholfrie drikkevarer, sodavand, pitchers og hjemmelavet limoncello. Alt dette får I for 1295 kr. pr. person

I kan ankomme mellem 17.30 – 19.15, og så afspilles dronningens nytårstale på højtaler kl 18.00. Cocktailbaren holder åbent til klokken 02.00, hvor det også er muligt at tilkøbe cocktails. Efter kl. 02.00 sendes i afsted i nytårsnatte for at feste videre eller vende hjem efter en festlig nytårsaften.

Husk at bestille i god tid – nytår på Elle Belle plejer at være en stor succes, så skynd dig, før der er udsolgt. Find menuen og bestil her!

Adresse: Åboulevarden 55, 8000 Aarhus C

Nytår 2023/24

Se alle