Foto: Salling

Smagsprøver og talks: Salling inviterer til madfestival

Torsdag den 25. august og fredag den 26. august er der madfestival på Salling ROOFTOP, hvor du kan smage specialiteter fra Salling og møde blandt andet Timm Vladimir fra Timm Vladimirs Køkken.

Trænger du til et par dage i madens tegn, så tag forbi Salling på Søndergade enten i dag, torsdag den 25 august, eller i morgen, fredag den 26. august.

Her inviterer stormagasinet nemlig til madfestival på Salling ROOFTOP.

Den 25. august er der smagsprøver for enhver smag. Her kan du fra 12.00 til 18.00 møde en række af Salling Supers leverandører – blandt andet Ebeltoft Gårdbryggeri, Karamel Kompagniet og Laudrup Vinimport – som står klar til at fortælle om deres produkter.

Læs også: Tacå Bar laver mexicansk mad, der bringer smagen af Californien til Aarhus

Timm Vladimir på scenen

Den 26. august er der ligeledes mulighed for at møde leverandørerne mellem 12.00 og 18.00. Fra 15.00 til 19.00 er det desuden muligt at købe grillede gourmetpølser og øl, hvis sulten gnaver – og så kan du lytte til madtalks imens.

Klokken 15.00 vil Thomas Laursen fra Wildfooding nemlig fortælle om Danmarks rejse fra gastronomisk uland til Nomas verdensberømmelse, tidens store fokus på bæredygtighed og lokale råvarer.

Hen mod aften, klokken 17.30, er det Timm Vladimir, der går på scenen. Timm Vladimir er CEO i madvirksomheden Timm Vladimirs Køkken, tv-vært og kogebogsforfatter, og han vil vise publikum sit take på hjemmelavet pasta.

Der er gratis adgang til hele festivalen.