Deltag i Smag Aarhus’ store live-auktion, og få din nytårmenu til en skarp pris. Det er i morgen torsdag den 9. december klokken 17.00.
I morgen, torsdag den 9. december klokken 17.00, blænder vi op for årets store nytårsauktion. Her får du mulighed for at sikre dig årets nytårsmenu til en ultraskarp pris. Vi er så heldige, at en lang række restauranter har sagt ja til at være med, så du kan få den bedst mulige nytårsmenu. Menuerne, der er til auktion, lyder således:
MARTIN IB
Nytårsmenu – 4 kuverter
Værdi: 1.780,-
SNACK
Sprøde rischips med fermenteret hvidløg, saltede og røgede nødder, Hr. Nielsen skinke.
FORRET
Østers, fløde og jordskokker.
MELLEMRET
Nordisk nytårstorsk, hummercreme, danske æbler, aromatisk olie og ristet boghvede.
HOVEDRET
Grillet oksemørbrad, trøffelcrumble, røget knoldselleri, rødbede, mørk bladkål, kraftig sauce og syltede solbær.
DESSERT
Dessert med brombær, mørk chokolade, citron, hyldeblomst.
GLOBEN FLAKKET
Nytårsmenu – 8 kuverter
Værdi: 2.712,-
FORRET
Torsk ballotine med jomfruhummer. Serveret med hummersauce, æblekompot og urter.
MELLEMRET
Cremet jordskokkesuppe med syltede jordskokker. Sprød Serrano og karse.
HOVEDRET
Kalvemørbrad serveret med blomkålspure, bagt løg, kejserhat samt ristede mandler.
Pommes Anna med trøffel og kraftig rødvinssauce.
DESSERT
Ruby chokolademousse serveret med broken gel af hindbær, kakaocrumble og marengs.
MELLEMRUM
Nytårs- eller vegetarmenu – 4 kuverter
Værdi: 1.800,- Nytårsmenu
FORRET
Hummerbisque med store rejer, og julienne af porrer og gulerødder.
MELLEMRET
Bagt torsk med torskesouffle og urter. Serveret med råmarineret glaskål, hertil kærnemælk skilt med estragonolie & ristede græskarkerner.
HOVEDRET
Steak af oksemørbrad med sprød urterasp. Hertil rødbeder glaseret i portvin, selleripure tilsmagt med brunet smør, syltede svampe og rødvinssauce – hertil knuste kartofler med kryddersmør.
DESSERT
Chokoladekage med solbærhjerte serveret med cognacmarinerede solbær, brændt guldchokolade og krokant af hasselnødder og marengs.
TILBEHØR
Hjemmebagt brød med kryddermayo, smør med havsalt og hummus a la MellemRum.
Vegetarmenu
FORRET
Jordskokkesuppe serveret med bagte jordskokker med persille, julienne af porrer og gulerødder, samt estragonolie.
MELLEMRET
Hårdt ristet blomkål i soya & ingefær med syltede svampe, trøffelmayo og ristede græskarkerner.
HOVEDRET
Pommes Anna af rodfrugter. Serveret med selleripure tilsmagt med brunet smør, rødbeder glaseret i portvin, letsyltet glaskål i urter samt sauce af peberfrugt – hertil knuste kartofler med kryddersmør.
DESSERT
Chokoladekage med solbærhjerte serveret med cognacmarinerede solbær, brændt guldchokolade og krokant af hasselnødder og marengs.
TILBEHØR
Hjemmebagt brød med kryddermayo, smør med havsalt og hummus a la MellemRum.
UNICO
Det enestående nytårs gæstebud – 4 kuverter
Værdi: 3.994,-
4x NYTÅRSMENU
5 unikke snacks
5 enestående retter Cocktail til desserten
1 FL. CAVA 1 FL. VIN
4X HOTDOGS TIL NATMADEN
4X DAGEN DERPÅ
BURGERE
Skal afhentes den 1/1-2022
KARMA SUSHI
Nytårsmenu – 6 kuverter
Værdi: 2.097,-
3 X Nytårs Premium Selection for 2 personer
RULLER
4 x Karma Crunch
4 x Spicy Tuna
4 x Laks og Wasabi
4 x Cloudy Rainbow
4 x Crispy Salmon
4 x Karma Style Maki Mono 4 x Sizzling Tuna
NIGIRI
2 x Flammegrillet laks
2 x Tun Tataki
2 x Jomfruhummer
2 x Gunkan med ørredrogn
TILBEHØR
Soja og ingefær Citrussoja Kryddermarinade Chilicreme
ATRIUM
Nytårsmenu – 4 kuverter
Værdi: 2.580,-
3 X SNACKS TIL NYTÅRSTALEN
Krogmodnet flæskesvær, puffet kyllingechips og Löjrom
FORRET
Hummerbisque, helleflynder, spæde urter
MELLEMRET
Jersey tatar, røget olie, peberrod.
HOVEDRET
Oksemørbrad, rødbede, trøffel kartoffel
DESSERT
Chokolade fondant, passionsfrugt, ananas.
Tilkøb en god flaske cava Spumante Cuvee for 190,-
Eller Lheureux Plékhoff Champagne Le Pavillon D’artémis for 355,-