Smag Aarhus store nytårsauktion

Deltag i Smag Aarhus’ store live-auktion, og få din nytårmenu til en skarp pris. Det er i morgen torsdag den 9. december klokken 17.00.

I morgen, torsdag den 9. december klokken 17.00, blænder vi op for årets store nytårsauktion. Her får du mulighed for at sikre dig årets nytårsmenu til en ultraskarp pris. Vi er så heldige, at en lang række restauranter har sagt ja til at være med, så du kan få den bedst mulige nytårsmenu. Menuerne, der er til auktion, lyder således:

MARTIN IB

Nytårsmenu – 4 kuverter

Værdi: 1.780,-

SNACK

Sprøde rischips med fermenteret hvidløg, saltede og røgede nødder, Hr. Nielsen skinke.

FORRET

Østers, fløde og jordskokker.

MELLEMRET

Nordisk nytårstorsk, hummercreme, danske æbler, aromatisk olie og ristet boghvede.

HOVEDRET

Grillet oksemørbrad, trøffelcrumble, røget knoldselleri, rødbede, mørk bladkål, kraftig sauce og syltede solbær.

DESSERT

Dessert med brombær, mørk chokolade, citron, hyldeblomst.

GLOBEN FLAKKET

Nytårsmenu – 8 kuverter

Værdi: 2.712,-

FORRET

Torsk ballotine med jomfruhummer. Serveret med hummersauce, æblekompot og urter.

MELLEMRET

Cremet jordskokkesuppe med syltede jordskokker. Sprød Serrano og karse.

HOVEDRET

Kalvemørbrad serveret med blomkålspure, bagt løg, kejserhat samt ristede mandler.
Pommes Anna med trøffel og kraftig rødvinssauce.

DESSERT

Ruby chokolademousse serveret med broken gel af hindbær, kakaocrumble og marengs.

MELLEMRUM

Nytårs- eller vegetarmenu – 4 kuverter

Værdi: 1.800,- Nytårsmenu

FORRET

Hummerbisque med store rejer, og julienne af porrer og gulerødder.

MELLEMRET

Bagt torsk med torskesouffle og urter. Serveret med råmarineret glaskål, hertil kærnemælk skilt med estragonolie & ristede græskarkerner.

HOVEDRET

Steak af oksemørbrad med sprød urterasp. Hertil rødbeder glaseret i portvin, selleripure tilsmagt med brunet smør, syltede svampe og rødvinssauce – hertil knuste kartofler med kryddersmør.

DESSERT

Chokoladekage med solbærhjerte serveret med cognacmarinerede solbær, brændt guldchokolade og krokant af hasselnødder og marengs.

TILBEHØR

Hjemmebagt brød med kryddermayo, smør med havsalt og hummus a la MellemRum.

Vegetarmenu

FORRET

Jordskokkesuppe serveret med bagte jordskokker med persille, julienne af porrer og gulerødder, samt estragonolie.

MELLEMRET

Hårdt ristet blomkål i soya & ingefær med syltede svampe, trøffelmayo og ristede græskarkerner.

HOVEDRET

Pommes Anna af rodfrugter. Serveret med selleripure tilsmagt med brunet smør, rødbeder glaseret i portvin, letsyltet glaskål i urter samt sauce af peberfrugt – hertil knuste kartofler med kryddersmør.

DESSERT

Chokoladekage med solbærhjerte serveret med cognacmarinerede solbær, brændt guldchokolade og krokant af hasselnødder og marengs.

TILBEHØR

Hjemmebagt brød med kryddermayo, smør med havsalt og hummus a la MellemRum.

UNICO

Det enestående nytårs gæstebud – 4 kuverter

Værdi: 3.994,-

4x NYTÅRSMENU

5 unikke snacks


5 enestående retter Cocktail til desserten

1 FL. CAVA 1 FL. VIN

4X HOTDOGS TIL NATMADEN

4X DAGEN DERPÅ

BURGERE

Skal afhentes den 1/1-2022

KARMA SUSHI

Nytårsmenu – 6 kuverter

Værdi: 2.097,-
3 X Nytårs Premium Selection for 2 personer

RULLER

4 x Karma Crunch
4 x Spicy Tuna
4 x Laks og Wasabi
4 x Cloudy Rainbow
4 x Crispy Salmon
4 x Karma Style Maki Mono 4 x Sizzling Tuna

NIGIRI

2 x Flammegrillet laks
2 x Tun Tataki
2 x Jomfruhummer
2 x Gunkan med ørredrogn

TILBEHØR

Soja og ingefær Citrussoja Kryddermarinade Chilicreme

ATRIUM

Nytårsmenu – 4 kuverter

Værdi: 2.580,-

3 X SNACKS TIL NYTÅRSTALEN

Krogmodnet flæskesvær, puffet kyllingechips og Löjrom

FORRET

Hummerbisque, helleflynder, spæde urter

MELLEMRET

Jersey tatar, røget olie, peberrod.

HOVEDRET

Oksemørbrad, rødbede, trøffel kartoffel

DESSERT

Chokolade fondant, passionsfrugt, ananas.

Tilkøb en god flaske cava Spumante Cuvee for 190,-

Eller Lheureux Plékhoff Champagne Le Pavillon D’artémis for 355,-

Foto: Restaurant Atrium

“Som børnefamilie må det nogle gange gerne bare være nemt, og Aarhus byder på virkelig mange lækre take away-muligheder. Jeg ender ofte med en god, italiensk pizza – det kan hele familien være med på.”

Louise Sejr Højmark, Redaktør