Foto: Slagter Theilgaard

Slagter Theilgaard åbner i Bruunsgade

SLAGTER Frederiksbjerg får en ny slagter, når Slagter Theilgaard åbner på hjørnet af Jægergårdsgade og M.P. Bruunsgade.

Frederiksbjergs populære slagter Slagterriget på Skt. Pauls Kirkeplads får snart kamp til stregen, når Slagter Theilgaard fra Esbjerg åbner på Frederiksbjerg. Den sydjyske slagter slår den 3. marts dørene op i Danske Banks gamle lokaler på hjørnet af Jægergårdsgade og M.P. Bruunsgade.

”Vi har ledt efter lokale i Aarhus gennem flere år. Det skulle gerne være i eller i nærheden af Bruunsgade, og det er ikke så let, fordi de fleste butikslokaler dér er for små til en slagterforretning,” siger Viggo Theilgaard til Aarhus Stiftstidende.

Læs også: 5 knivskarpe slagtere i Aarhus-området

Klassiske slagtervarer
Slagteren, der i forvejen har butikker i Esbjerg og i Blåvand, vil i Aarhus tilbyde klassiske slagtervarer som bøffer, pålæg, pølser og spegepølser. Trods nærheden til Slagterriget vurderer bydelens nye slagter ikke, at konkurrencen bliver et problem.

”Jeg har noteret mig, at der er hele tre bagere i Bruunsgade. Jeg tror, det giver en synergieffekt med flere af samme type forretninger tæt på hinanden, og Bruunsgade har jo også været kendt som byens spisekammer,” siger Viggo Theilgaard til avisen.

Slagter Theilgaard blev grundlagt for mere end 50 år siden af Erhardt Theilgaard og drives i dag af brødrene Poul og Viggo Theilgaard.

Læs også: 5 geniale gourmetbagere du skal besøge

SPECS
Slagter Theilgaard
M.P. Bruunsgade 36
8000 Aarhus C
Åbner marts 2016

Læs også: 5 herregode helsekostbutikker i Aarhus