Foto: Visit Aarhus

3 grønne helsekostbutikker i Aarhus

Grønt, økologi og sundhed er populært, og det er lige den tid på året, men hvor køber du de gode produkter? Vi har fundet 3 af de bedste helsekostbutikker i Aarhus.

Alt til dine grønne behov
Ren Kost & Krop, Jægergårdsgade 45, 8000 Aarhus C

Den økologiske købmand i Jægergårdsgade er butikken med et af de største udvalg i byen. Her er alt lige fra grøntsager, kolonial, kød, vegetarretter og slik til hudpleje og rengøringsmidler. Du kan også få vin og spiritus, hvis du er i det humør. Butikken har som regel mange gode tilbud, og det er svært ikke at blive fristet. Vi er især glade for udvalget af økologisk og biodynamisk kød på frost og de veganske og vegetariske produkter på frost og køl, som findes bagerst i lokalet. Butikken har glutenfrit brød fra eget bageri fra første sal, og i disse tider kan du få leveret dine varer, hvis du bor indenfor ringvejene.

Læs også: 3 steder med vegansk take away

Lille butik med stort udvalg
Jordens Frugter, Tordenskjoldsgade 21, 8200 Aarhus N

Aarhus N har sin egen økologiske helsekostbutik, der har eksisteret i over 25 år. Butikken er pladsbegrænset, men lad dig ikke snyde, for udvalget af lækre varer er stort. Det gælder både for økologisk kød, kolonial, hudpleje, frugt, lokalt produceret grøntsager og sunde snacks. Det meste af frugten, grøntsagerne og et udvalg af kødet købes efter vægt, som mindsker madspild. Vi er især glade for det store udvalg af naturlægemidler og kosttilskud, hvor personalet giver en grundig og brugbar rådgivning. Butikken sælger også sidste salgsdato-produkter, som helst skal bruges inden for et par dage, til en nedsat pris.

Godt til ganen siden 1983
Ganefryd, Klostergade 2, 8000 Aarhus C

Fra en perfekt beliggenhed i Latinerkvarteret frister den økologiske- og helsekostbutik Ganefryd med et stort udbud ad grøntsager fra eget gartneri og lækkert brød fra eget bageri. Trods butikkens lille areal findes der spændende varer, og udbuddet er bredt. Forkæl dig selv med butikkens dadelkonfekt, glutenfrit bagværk eller te i lange baner. Ganefryd har ligget i Klostergade siden 1983. Sunde fødevarer har altid være Ganefryds fokus: I starten var det urte-te, bønner og brune ris.
Take away i den sunde ende

Se alle