Påske på den nemme måde: Salling Super lokker med lækre påskemenuer

Annonce ~ Nyd din påske uden at røre en finger: Salling Super i Aarhus byder på to forskellige, lækre påskemenuer, der gør det nemt at spise godt.

Nogle gange er det altså fedt nok at springe over, hvor gærdet er lavest.

Det ved de hos Salling Super, der har gjort påskefrokosten ekstra nem for os, der måske ikke liiige orker at svinge gryder og pander, når påsken står for døren.

Derfor har gourmet-supermarkedet på Strøget forberedt to forskellige, lækre påskefrokostmenuer, som er lige til at hente og stille an – eller putte i ovnen.

Det kolde påskebord

Vil du gerne byde gæsterne – eller familien derhjemme – på det store, kolde påskebord, kan du for 145 kroner per kuvert få et fristende udvalg af delikatesser. Husk, at du skal bestille til minimum fire personer.

Frokosten lokker med marinerede sild med karrysalat, røget laks med kaperscreme og lammerullepølse. Mmh.

Derudover får du røget lammekølle, sky, hjemmelavet kyllingesalat med sød/stærk-chilidressing med bacon og den franske ost Cremier de Chaumes. Mums. Mums. Mums.

Nemt og varmt

Er lam i ovn et must til højtiden, kan du vælge Salling Supers klassiske påskemenu, hvor du for 350 kroner får mad nok til fire personer.

De to lammeculotter er klar til at komme i ovnen, og dertil får du hvidløgs-rosmarinmarinerede kartofler, bønnesalat, tzatziki og Salling-bagerens hjemmebagt flutes. Sådan.

Begge påskemenuer kan bestilles på smagsalling.dk og vil stå pakket og klar til afhentning i Salling Super på den ønskede dag. Nemt.

Sammensæt selv i Salling Super

Vil du hellere selv sammensætte en påskemenu lige efter din mave?

Så gå på jagt i Salling Super efter de helt rigtige produkter til lige netop dit påskebord: Måske hjorte- og lammerullepølser eller hjortespegepølse fra Rævhede? Hvidløgs- eller valnøddepaté fra Slagter Munch? Lækre oste fra Thise?

Skal der fisk på bordet, finder du i Salling Supers fiskeafdeling alt fra rødspættefileter til rejesalat, og i vinafdelingen kan du lade vinspecialisterne hjælpe dig med at finde den helt rigtige vin til din menu.

Ingen påske uden choko, så glem endelig ikke lidt til den søde tand: Dine gode venner fra blandt andet Summerbird, Lakrids by Bülow, Xocolatl og Aalborg Chokoladen har igen i år sørget for et stort udvalg af påskechokolade. Så er det ”bare” at vælge.

Se påske menuerne fra Salling Super lige her.
Gastronomi

Se alle