Foto: Salling

Salling ROOFTOP skyder sommeren ind med grillmad, moules frites samt pil selv-rejer – og nå ja: G&T ad libitum

Der er masser af gode grunde til at lægge vejen forbi Salling ROOFTOP i juni og juli måned: Du inviteres nemlig til blandt andet Grill på Toppen, moules frites og Chardonnay, skaldyr og rosé samt pil selv-rejer og ad libitum G&T.

Kan du mærke det?

Sommeren er over os – og det betyder lange, lyse aftener med masser af dejlig sommermad og -drikke!

Det ved de hos Salling ROOFTOP, der denne sommer har fokus på en række events, som stiller sulten, slukker tørsten og tilfredsstiller øjet med den fantastiske udsigt over byen.

Programmet lover rigtig godt, så der skal helt sikkert nok være en aften (eller seks), som falder i din smag. Måms.

Grill på Toppen

Findes der i grunden noget mere sommerligt end grill?

Spørger du os, er svaret et klart og rungende nej, og derfor glæder vi os riiiimelig meget til årets Grill på Toppen. Her kan du se frem til tre forskellige forretter, to salater, to slags kød efter kokkens valg, tre slags tilbehør samt desserter. Oh yes.

Det koster 225 kroner at være med, og herlighederne begynder klokken 17.30 og slutter klokken 20.00 den 6. og 7. juli. Du kan læse mere om aftenen og købe din billet lige her.

Moules frites og Chardonnay

Hvidvinsdampede blåmuslinger. Rustikke fritter. Brød. Dyppelse. Smør. Og selvfølgelig: To glas kølig Chardonnay. Halleluja!  

Det er, hvad du kan forvente den 23. juni, når Salling ROOFTOP byder på en aften i det belgiske køkkens tegn og serverer moules frites for alle sultne gæster.

Aftenen begynder klokken 17.30, og det koster 299 kroner per snude at være med. Du kan købe billet og læse mere lige her.

Pil selv-rejer og ad libitum G&T

Forestil dig følgende scenarie: Pil selv-rejer i massevis – selvfølgelig flankeret af brød, aioli, citron og smør. Og alle de lyserøde G&T, du kan drikke.

Ja, du læste rigtigt: Alle de lyserøde G&T, du kan drikke.

Det hele går ned den 30. juni samt 28. og 29. juli fra klokken 17.30 til 20.00, og det koster 299 kroner per person at være med. Baren lukker klokken 19.30. Der er et begrænset antal pladser, så husk at bestille din billet lige her.

Skaldyr og rosé

Vil du ikke vælge det ene skaldyr frem for det andet, så sæt kryds i kalenderen den 19., 20. og 21. juli.

Her bliver der fest på Salling ROOFTOP, når menuen står på overdådige skaldyrsanretninger: jomfruhummer, blåmuslinger og østers. Serveret med brød, dip og en kølig flaske rosé. Ja tak!

Festlighederne begynder klokken 17.30, og det koster 625 kroner per snude at være med. Find din billet lige her.

En god start på weekenden

Kender du Fredag på Toppen? Altså Salling ROOFTOPs cool fredagsbar, hvor du på udvalgte datoer i juni og juli kan lade weekendroen indfinde sig, mens du nyder et glas af noget lækkert og lytter til dejlige dj-toner?

Ellers er det ikke et sekund for tidligt at blive dus med konceptet, og du kan jo passende begynde allerede den 17. Juni fra klokken 16.00 til 19.00: Her kan du møde Laudrup Vin, der bringer masser af rosé til bordet. Mmh!

Den 24. juni er dedikeret til danske Farm Mountains skønne iskaffe – til bare 30 kroner for et glas – mens du den 8., 15., 22. og 29. juli kan indtage tagterrassen allerede fra klokken 15.00. Naturligvis helt frem til klokken 19.00.

Du kan læse om alle Fredag på Toppen-arrangementer lige her.

Girls night out

Se alle