Salling Rooftops helt egen drink "Rooftop." Foto: Salling.

Skål: Sallings nye bypark på taget får sin helt egen drink

Den nye bypark Salling Rooftop har sin egen økologiske rooftop-drink på kortet. 

Hvad siger du til at nyde en særlig rooftop-drink, mens du betragter udsigten over Aarhus? Den nye bypark på taget af stormagasinet Salling – Salling Rooftop – byder ud over de mere klassiske cocktail-varianter nemlig på sin helt egen drink: Den økologiske rooftop-drink.

Drinken “Rooftop” består af økologisk gin, agurkejuice, æblemost, timiansirup, citronsaft samt frisk timian og skal efter planen altid være på cocktailkortet hos Salling Rooftop.

“Vi synes, at et sted som Rooftop fortjener sin egen drink, som samtidig skal symbolisere vores nye byrum. Derfor er den naturligvis grøn, da vores Rooftop er en grøn oase for byens borgere. Drinken er frisk og passer til stemningen under åben himmel,” fortæller marketingchef i Salling Birthe Wiberg.

Egne råvarer fra Salling Super
Den nye rooftop-drink er samtidig en repræsentant for det koncept, der er gældende for menu- og drinkskortet hos Salling Rooftop.

“Alt i drinken kan købes i Salling Super, og det er egentlig en af vores fokuspunkter i hele menukortet – det skal være vores egne råvarer fra Salling Super,” siger Birthe Wiberg.

Drinken “Rooftop” koster 70 kroner for en lille og 90 kroner for en stor. Derudover byder cocktailkortet på mere velkendte varianter som blandt andet cosmopolitan, daiquiri og mojito.

Salling Rooftop har også et menukort med blandt andet morgenmad, brunch, steaksalat, laksetatar og små desserter i glas. Byparken åbnede fredag den 25. august klokken 10 – og du kan læse mere om stedet her.