Foto: PR.

Så sker det: Nu åbner den store bypark på taget af Salling

Fredag den 25. august slår Salling dørene op til en ny bypark på taget af stormagasinet. 

Ventetiden er ovre! På fredag den 25. august klokken 10 kan du for første gang besøge Sallings nye bypark på toppen af stormagasinet – Salling Rooftop.

Byparken er fordelt på flere etager i 19 til 27 meters højde, har plads til 700 mennesker og byder på blandt andet et væksthus med café og bar, loungeområde, en udendørsscene samt glasrampen Salling Skywalk. Derudover vil stedet løbende facilitere diverse events.

“Det bliver et nyt fristed og mødested for byens borgerne, hvor de både kan nyde kaffe, cocktails eller en let anretning, men det bliver også et byrum fyldt med underholdning, arrangementer og gode oplevelser for alle generationer,” udtaler direktør for Salling Marianne Bedsted i en pressemeddelelse.

Fredags-drinks og lørdagslounge
Salling har i samarbejde med Aarhus Festuge planlagt et program for åbningsweekenden, der blandt andet byder på Open Space Opera og poetry slam.

Derudover kan du hver fredag fra klokken 17 til 19 blive en del af “Fredag på Toppen,” hvor du nyder et glas vin eller en drink, mens en DJ sørger for musikken.

Hver lørdag formiddag i august og september vil der desuden være “Lørdagslounge” fra klokken 12 til 14, hvor du kan spise en frokost eller drikke en kop kaffe til lyden af livemusik.

Salling Rooftop holder åbent klokken 10 til 20 i hverdagene samt klokken 10 til 18 lørdag og søndag. Der er adgang til byrummet gennem Salling Bar & Bistro, via en elevator og trappe i Salling samt via en overgang fra Sallings parkeringshus.