Sådan laver du en god pris på fodboldrejsen

Vil du gerne teste, hvor billigt du kan arrangere din fodboldrejse, hvor du samtidig får en rigtig fed tur at se frem til? Så handler det om at afsøge de forskellige muligheder, så du kan komme så langt ned i pris som overhovedet muligt.

Er man besat af fodbold, og vil man gerne afsted på en af de ture, som man har hørt vennerne eller kollegerne snakke om? Så handler det bare om selv at komme i arbejdstøjet, så man kan være en af dem, som oplevede fodbold på den helt store scene. Det kan dog sagtens kræve, at man investerer noget tid i sin forberedelse af projektet.

SE OGSÅ: Fodbold-rebounder

Arranger selv turen

I langt de fleste tilfælde vil det økonomisk være billigere, hvis man selv arrangerer turen. Det er måske nemmere at få et bureau til det, men det vil altså kræve, at man punger lidt mere ud, end hvis man selv har lidt snilde til at finde de gode priser. Har man tiden, kan man sammen hygge sig med det, og det er derfor en god idé at overveje denne metode.

Fokus kan her være på, at man finder billig, men god overnatning, og det er et af de områder, hvor et bureau som oftest ikke vil kunne være med, da de måske har nogle aftaler med hoteller om, at deres kunder bor der. Du kan derimod selv søge på forskellige muligheder, indtil du finder det, som passer til dine krav og pengepung.

Det kunne eksempelvis være Airbnb, som rigtig mange vælger at benytte sig af. Selv hvis man er i tvivl, om man kan stole på de private udlejere, kan man gå ind og læse om anmeldelser af, hvordan andre har haft det med værten. På den måde er det hurtigt og nemt at få et indtryk af, om det er noget, man kan stå inde for.

Find den bedste stemning

Sommetider handler det ikke om at finde det dyreste fodboldstadion, men derimod den bedste stemning. Har du et bestemt hold, du støtter, vil det være oplagt at gå efter en kamp på deres stadion, men ellers er der virkelig mange muligheder for at få kampe, hvor det bare er fedt at være neutral tilskuer.

Det kunne eksempelvis være i Tyskland, hvor mange stadions har ganske billige billetter, og hvor det også er ret overkommeligt at komme til og fra stadion. I England er priserne noget højere, men det er selvfølgelig også en oplevelse, mange rigtig gerne vil prøve at have.

Prioriter oplevelsen

Skal du have den bedste pris, skal du sikkert også ind og kigge på, hvordan du bedst muligt prioriterer. Måske er det ikke shopping, du skal bruge en masse penge på, for det er ikke så unikt, at du ikke bare kan gøre det herhjemme. Fokuser i stedet på fodboldoplevelsen, og hvad du egentlig gerne vil have ud af turen. Tag ud og se en kamp i de lavere rækker, og mærk entusiasmen hos de lokale fans, som bakker op om deres helte uge efter uge.