Restaurant Mellemrum

Så er det nu: Gastro Week er klar til lækre madoplevelser

Annonce: I dag løber Gastro Week endelig af stablen, og det er nu, du skal slå til, hvis du vil have en rigtig god madoplevelse! Du får nemlig tre retter lækker mad på en masse forskellige restauranter til 300 kroner, og det er ved at være sidste udkald, hvis du skal nå at have fingrene i en billet!

Lyder laksetatar, langtidsstegt dansk kalv og tiramisu som noget for dig? Så skal du med til Gastro Week, som starter i dag den 11. oktober og kører til og med søndag den 21. oktober. Det betyder, at du kan spise på en stribe lækre restauranter i Aarhus med god rabat – du får nemlig 3 retter lækker mad til kun 300 kroner plus gebyr.

Du kan blandt andet nyde røget dyrekølle, kalveculotte og kaffeis hos Café Hack, eller hvad med at besøge Grappa al Porto, som serverer en græskarsuppe, kalv og tiramisu. Vi lover dig, at der er mad for enhver smag!

Vind billetter for 2
Hvis du både har held i konkurrencer og elsker god mad, så har vi den perfekte konkurrence til dig! Der er nemlig 2 billetter til en valgfri restaurant under Gastro Week på højkant. Skynd dig ind og deltag her.

Hvis du er nysgerrig, kan du læse mere menuerne hos de andre restauranter her.