Berlin Gemüse Döner er åbnet i Aarhus

Vi mæsker os i döneren mere end nogensinde før. Den populære spise har sprintet ind over grænsen, som Mads Pedersen gjorde det på 8. etape under årets Tour de France. Og ligesom lårbasserne på den danske sprinter, så er der masser af fyld i Berlin Gemüse Döners tyrkiske brød.

Foto: Smag Aarhus

Bag restauranten står blandt andet den dygtige Osman. Og han er ikke nogen Hr. Hvem-som-helst på den danske döner-scene, eller den tyske for den sags skyld. Han har nemlig stået i lære hos en af de mest ikoniske dönerbar i Berlin – nemlig Mustafas Gemüse-kebap i Kreuzberg. Et sted der ofte har timelange køer. Som er resultatet af den helhedsoplevelse, dönerkebaben kan være, hvis man da ellers giver kærlighed til döneren, mener Osman.

Det er præcis denne tysk-tyrkiske oplevelse, han nu håber at give sine kunder på Frederiks Allé.

Mens han opholdt sig i Berlin, blev Osman opmærksom på, hvor meget potentiale dönerkebaben har. Man skal bare lige ramme den rigtige formel, og med det in mente var han klar til at stå på egne ben i Aarhus. Først sammen med hans bror på Aarhus Ø, og nu er han så flyttet til Frederiksbjerg.

Opskriften og ingredienserne har nemlig fået fællesnævner med Mustafas Gemüse Kebap. Både det tyrkiske brød, kyllingekødet og saucen er hentet i Berlin og er magen til dem man bruger hos Mr. Mustafa. Dog er grøntsagerne fra Danmark, så de holder sig helt friske.

Læs også: 5 italienske restauranter i Aarhus

Berlin Gemüse Döner – vegetarisk og med kylling

Foto: Berlin Gemüse Döner

Gemüse betyder spiselige grøntsager, og derfor kan du se frem til en friteret halloumi, som bliver serveret i et brød med falafelmix og grøntsager selvfølgelig. Men er du en dedikeret kødspiser, så kan du altså også få din döner med kylling.

Bliver du fortvivlet over, hvor din oksefilet den er, så frygt ej, det er muligvis på tegnebrættet. Men lige nu har holdet bag Berlin Gemüse Döner nok at se til med den populære opskrift.

Den største udfordring for Osman er at finde passioneret personale, der laver döner med samme kærlighed som ham, for som han siger ”kærlighed er den sidste ingrediens, der skal i en döner kebab. Og med det sagt, så kan du forvente skyhøj kvalitet, når du besøger Osman på Frederiksbjerg.

Hvad skal det så koste at få Aarhus’ bedste döner kebab? Ikke særlig meget. 60 kroner skal du slippe for et måltid.

Så næste gang du skal spise en döner med Mads Pedersen fyld, så smut ind til Osman og se, hvad det hele handler om. Velbekomme.

Adresse: Frederiks Allé 89, 8000 Aarhus C

Åbningstider: Alle dage fra 14-21

Hjemmeside: Der er ingen hjemmeside endnu, men du kan følge med på deres Instagram.