Foto: Spiselauget

Restaurant på Godsbanen fortsætter med ad libitum-koncepter

I september og oktober kan du få ad libitum pil selv-rejer, daal, Chicken Gumbo, köfte og falafler samt tacos hos en restaurant i Aarhus.

Skal dit efterår i Aarhus føles som én lang rejse?

Så pak passet, og smut forbi Spiselauget ved Godsbanen på Skovgaardsgade 3. Restauranten har nemlig valgt at fortsætte sommerens ad libitum-koncepter, men med helt nye retter i september og oktober.

Det betyder, at du hver mandag kan sætte tænderne i pil selv-rejer med surdejsbrød og aioli samt drikke vin og cava til. Prisen lyder 200 kroner per snude for 1,5 time.

Læs også: Ingen sure miner: Nu kan du få surdejspizza i Aarhus

Tirsdag går turen til Indien, og menuen lyder daal, naan, raita, ris og chicken masala samt øl, vin og saft. Det koster 195 kroner for 1,5 time.

Onsdag står den på Chicken Gumbo med grov kartoffelmos og krydrede pølser samt øl, vin og saft, mens torsdag er sat af til tusind og en nats eventyr med persisk köfte, falafler, bulgursalater og baba ganoush samt vin, øl og saft. Begge aftener er prisen 195 kroner for 1,5 time.

Læs også: Burgervogn på Ingerslevs Boulevard har store planer for fremtiden

Fredag og lørdag skydes weekenden godt i gang med mexicansk feststemning: Majschips med hjemmelavet guacamole og salsa, tacos og Margaritas, vin og øl. Prisen er her 300 kroner for 1,5 time.

Hvis du ønsker længere tid de enkelte aftener, koster det 50 kroner ekstra for en halv time.