Burgervogn på Ingerslevs Boulevard har store planer for fremtiden

En gruppe unge fyre har startet en burgervan i Aarhus, hvor målet er at lave de bedste burgere til den bedste pris. Ambitionsniveauet er højt, og de har store planer for fremtiden.

Du har måske allerede set eller blevet fristet af den på Ingerslevs Boulevard. Burgervognen The Burgery åbnede i slutningen af juli. Den nystartede burgerjoint vil bygge et moderne burgerbrand med skandinaviske værdier og udvikle det med international inspiration.

“Vi står lige nu på Ingerslevs Boulevard og sælger burgere fra en vogn. Man kan sige, at vi lige nu kører en ‘beta’ 1.0 version af The Burgery, men inden længe, er det vores mål at opgradere til 2.0,” skriver Pierre Rick Niyonkinzo, kommunikationsansvarlig for The Burgery, i en mail til Smag Aarhus.

Læs også: 3 blærede burgerbarer i Aarhus

Drengene bag håber at rykke The Burgery indenfor i lokaler i den kommende fremtid, men lige nu kan du smage deres flammegrillede burgere under åben himmel på Frederiksbjerg.

Du kan få en menu med burger, fritter og sodavand for mellem 99 og 115 kroner. Du kan selv svinge forbi vognen eller bestille via Wolt.