Foto: Tim Gouw, unsplash.com

Restaurant i Højbjerg er klar til påskehygge

Restauranten i de smukke omgivelser syd for Aarhus byder på et væld af aktiviteter og lækker mad for alle aldre til påskeferien.

Restaurant Unico, som er en del af Aarhus Golfklub, er klar til at være en del af din påske enten hjemme eller på Ny Moesgård 50 i Højbjerg.

Du kan selv sammensætte dit påskebord til frokost eller bestille restaurantens påskegourmet til aftenen.

Til frokosten kan du sammensætte dit eget klassiske danske frokostbord, hvor du kan vælge mellem 14 forskellige retter, som for eksempel marinede sild, æg og rejer, frikadeller, lune tarteletter eller gammeldaws æbleklage. Du kan se alle priserne på Unicos hjemmeside.

Læs også: 3 steder i Aarhus med perfekte påskeæg

Hvis du leder efter en overdådig påskemiddag kan du vælge at bestille 4 retters påskegourmet med stenbiderrogn, graved laks, påskelam eller mør kalv og en lækker Gateau Marcel dessert. Påskegourmet koster 333 kr. per person.

Heldigvis kan du også komme lidt ud, selvom der ikke er helt åbnet op endnu. Du kan parkere bilen ved Unico, gå en tur i skoven og lade børnene og de barnlige sjæle prøve restaurantens påskejagt, som eftersigende er lavet af påskeharen.

Du kan også spise lidt lækkert i Unicos pølsevogne som for eksempel gourmet hotdog, frikadellesandwich, fish’n’chips eller fiskedeller og fritter. Der er også varm kakao og skumfiduser over bål.

Du kan læse mere og bestille på Unicos hjemmeside. Alle påskeaktiviteterne løber fra 27. marts til og med 5. april.